Missar årets fest idag =(

Min kära vän och arbetskamrat Tessan http://www.happycat28.blogspot.com/ fyllde 30 år i tisdags och idag har hon en stor och härlig fest.

Vi känner oss en hel del bättre idag men inte så bra att vi orkar träffa folk och vara trevlig... Influensan har nog dragit över men nu är det en kraftig förkylning som härjar, det susar i mna öronen och huvudet är lite omtöcknat. Trodde det först var bihålsinflammation vilket är en följdsjukdom av influensan.
Det kanske det är också men jag har inte så ont.?!

Skrev på en hälsodeklaration idag åt Alicia, hon ska nog vaccineras genom skolan. Det är det, det lutar åt just nu, tror inte hon drabbades av det i veckan, det är svårt att veta? Vi var ju halvt medvetslösa de första dagarna då barnen fick ta hand om sig själva typ...

Själva struntar vi i vacineringen som jag sagt tidigare, känns onödigt faktiskt om det nu är det vi hade i veckan.

Igår åkte Nicklas ut ur Idol och det var han eller Erika som jag tyckte skulle åka. Det är stor konkurrens och alla gör verkligen sitt bästa, roligt att se!
Eddie, Reza och Rabih är mina favoriter just nu!

Idag var jag på Ica Maxi och handlade mat, våra skåp behövdes fyllas på. Skönt med frisk luft men kände mig lite omtöcknad där jag gick.

Nu ska vi titta på film och äta ännu mer godis. Jag ska göra stekt falukorv med himmalagad potatismos till middag, mums =)

Såg "Adventureland" igår och den var sådär, och såg även "Looking for Eric Cantona" och det är en engelsk film och den var både rolig och sorglig. Helt ok rulle.

Får se vad det bli ikväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0