Söndag, fucking svinkoppor, dans, städning, skallighet

Ja, det var vår söndag i stora drag.

Kan börja med att säga att svinkopporna inte vill ge sig trots att jag följer www.vardguiden.se rekommendationer om hur man själv kan få bort dem...
De sprider sig och nu är det runt båda mungiporna igen. Hatar dem!

Så jag får väl ringa VC igen för att få en ny kur antibiotika. Kostar ju bara en massa pengar och jag förstår inte hur jag kunnat bli smittade igen??!! Ingen i familjen har det och jag har varit så förebyggande mot dem så fort jag märkte att de kom tillbaka förra veckan.

Får väl prata med läkaren om varför jag fick tillbaka dem och vad jag ska göra i framtiden för att undvika Impetigo, hatar ordet också!

F rakade Henrys afrokalufs under vilda protester så nu är han rakad men om jag ska vara ärlig så syns det att det inte är gjort hos frisören. sshhh säg inget till Felix som är så stolt över sitt mästerverk... hahaha

Måste ju säga att jag faktiskt gillade District 9, trots att det handlar om aliens. Den var spännande och det kändes som det hänt på riktigt. Rekommenderas!
The last Resort rekommenderas inte, en B thriller som var väldigt kort, dryga timmen lång.

Ikväll ska jag se en komedi "Ghost of Girlfriends past" från 2009. Hoppas den är rolig!

Usch fr o m imorgon är det jag som lämnar barnen... Så jag får gå uppväldigt tidigt och även barnen som får gå upp vid 06.00. Kanske inte så tidigt för morgonpigga barn men mina är ena riktiga sjusovare. Det kommer inte bli lätt och jag behöver rejäla doser tålamod, vart kan jag få tag på det??
Det positiva är att F kommer sluta 15.30 varje dag nu istället för 17.30. Mer kvalitetstid =) och jag slipper hämta när jag slutar sent.

Ja, så det var det. Nu ska barnen läggas tidigt, de ska ligga i sina sängar 19.30.

Ha en skön vecka, njut av varje dag!

Och att Lagerbäck avgår, hurra inte en dag för tidigt!! Ut med gamla spelare och in med nytt fräscht och hungrigt folk, det är så Sverige ska lyckas i framtiden.

Ciao

Kommentarer
Postat av: paula

hahaha läste inlägget om mig att jag var 12 när jag slutade kissa i sängen och hade blöjor.hahaha. jag hade inte blöjor jag hade "kissematta" en metallbädd under lakanet som är fuktkänslig som ringer varje gång det blir blött i sängen. jag slutade kissa nån gång under lågstadiet. för jag kommer ihåg jag hade kompisar hemma från skolan och erik skrek: paula har kissmatta och lyfte på lakanet och visade alla mina kompisar hahahaha

2009-10-11 @ 21:06:18
Postat av: Ingela

Kan det vara så att svinkoppor är ett sådant virus man kan vara bärare av utan att själv ha symtom? Hoppas du snart får bukt med dem!

2009-10-11 @ 22:04:54
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: annazeta

"Poulsen bröt handen - i duell med Zlatan"

ur dagens expresssenDina släktingar verkar vara "po hugget". =)

2009-10-12 @ 11:47:25
Postat av: Kerstin

paula: Taskigt av Erik men sådan var han ju.

Mamma sade att hon använde blöjor på dig länge, fram till att du började med kissematta.Ingela: Misstänker nästan det, ska till läkare imorgon och får fråga dem. Kanske får Ali och Henry komma och testa sig??annzeta: Du är för go´

Haha

2009-10-13 @ 18:25:05
URL: http://chetti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0