Söndag, jobbiga unge, regn och rusk

Ja, idag när Alicia skulle dansa så tog (dumma) jag med mig Henry också. Tänkte att vi kunde gå runt i Tumba Centrum lite medan Alicia dansade.
Javisst!!!
Han sprang upp och ner i rulltrapporna, in och ut ur affärer. Jag skällde, sprang efter m.m. och jag var så ARG! Varför varför kan han inte gå lugnt bredvid mig? Han är ändå snart 4 år!

Jag har kompisar som har barn i samma ålder som snällt går bredvid och aldrig beter sig som Henry. Henry beter sig som en ko som varit instängd hela vintern och sedan släpps ut på sommabete...
Han brukar få följa med till de flesta ställen men nej nu orkar jag inte mer.
Han får inte följa med mer när jag och Alicia ska någonstans. Jag vill inte att folk ska titta på mig eller Henry, skaka på huvudet m.m.

Det är inte dålig uppfostran (tror jag) utan Henrys personlighet. Han är en jobbig unge helt enkelt som inte kan sitta still! Vi skäller, straffar, bär ut honom från ställen när han inte lyder m.m.
Vi har gjort precis likadant med Alicia och hon är så snäll nu. Hon lyder, bråkar mycket lite och går bredvid eller efter mig när vi är ute.
Hoppas Henry snart förändras och blir likadan.
Ska inte vi kunna gå ut med våra barn utan att undra vad Henry ska hitta på härnäst...??

Ikväll blir det District 9 som vi ska titta på.

Final Destination 4 var sådär, svårt att slå 1:an som var rikigt bra och annorlunda. Nu kör de på i samma tema och lika äckliga och otroliga dödsfall som i de övriga filmerna.

Ni får ha en fortsatt skön söndag, hämta krafter nu inför nästa vecka

Kommentarer
Postat av: Ingela

Ja, tyvärr är det så att vissa barn är "besvärliga" barn... Har en (minst) här hemma. Också barn nr två. Otroligt besvärlig, allt kul man ordnar är han inte nöjd med, ALDRIG NÖJD... surar och förstör för hela familjen med sitt humör för att han vill ha mer o mer o mer... visst blir man trött ibland...

2009-10-05 @ 22:37:32
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Ingela: Ja, det är "skönt" att höra att andra också har "besvärliga" barn.

Vi får ta en fight i taget bara.

2009-10-05 @ 23:01:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0