Usch och fy

när ska detta helvete vara över??

Barnen har piggnat till i alla fall men har en jättejobbig hosta. Imorse var F och barnen på VC och tog blodprov m.m. Det visade inget men ändå påstod läkaren att Henry har öroninfektion och Felix bihålsinfektion??
Henry har rör och det sade F till läkaren då sade han "ni får själv välja om ni vill ta pencillinen eller inte." Vad är det för svar? KLart han inte ska ha pencillinen, han har ju rör och han har inte öroninfektion det är jag nästan 100% säker på.
Tror heller inte att F har bihålsinfektion men han tar ändå pencillinen.

Är så trött på denna vårdcentral med dessa inkompetenta läkare... Svininfluensaprov fick de heller inte ta, så gåtan är fortfarande olöst. Men min magkänsla säger att det är det vi har.
Har hört att man kan ta test upp till två veckor efter man varit sjuk så vi får kontakta vårdguiden för att veta vart vi kan ta detta j-a test.
Det verkar inte som de vill veta att det kommit hit till Norsborg ändå läser man på nyheterna att vissa skolor är drabbade av svininfluensan runt om i landet. Hur fick de reda på det då? De vill ju inte testa folk??

Själv börjar jag känna att det sakta börjar ge med sig. Har kunnat duscha idag och har inte sovit heller men huvudet är fortfarande sjukt, halsen dålig och min röst är konstig. Förkylning och hosta har jag också.

Tack så mycket till alla som tänker på oss, och som ställer upp för att hjälpa oss!! Ni är världens gulligaste!!

Kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0