Har inte suttit ner en sekund idag...

och jag borde sova nu...

Först tränade jag, sedan städade vi, sedan såg jag över barnens vinterkläder och skrev ner vad de behöver.
Sedan stack vi till Alicias showdance för barn i Tumba. Det var första lektionen och hon älskade det så det var ju bra. Medan hon dansade promenerade jag till Tumba C och köpte en badkappa på KappAhl. Hade 25% rabatt så jag fick 70 kr rabatt. Räkna nu ut vad den kostade egentligen och efter rabatten =)

Sedan väl hemma igen blev det fotografering av barnens urväxta vinterkläder m.m. och skötbordet. De ska nämligen säljas.

Sedan var det dags för tvätt mellan 18-22. Barnen skulle bada och sedan i säng för de ska upp vid 06.00 imorgon... Det var ju inte lätt att få dem att sova...

Sedan har jag suttit några timmar nu ikväll och lagt in annonser på Tradera och Blocket. Hoppas jag får bra betalt så vi har råd att köpa bra vinterkläder även i år.
Gick in på www.hm.se och skulle beställa lite småsaker åt barnen men då funkar inte deras kassa p g a teknisk underhållning så det får bli imorgon istället.

Puh, nu sitter jag här och bloggar fast jag borde sova... Fr o m nu ska Felix börja 05.30 vilket tyvärr betyder att jag måste upp vid 05.30, upp med barnen vid 06.00. Lämna Henry på dagis vid 06.40 och Alicia på fritids vid 06.50 för att sedan susa iväg till mitt jobb som börjar 07.00.
Det kommer bli underbara morgnar.... NOT.
Det positiva är väl att barnen kommer att bli hämtade senast vid 15.00 varje dag.

Nu måste jag slänga mig i sängen, godnatt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0