Lördag, simskola, massa fixande och trixande

Jo, så har lördagen sett ut änsålänge.

Imorse gick jag och Alicia upp 08.00, åt en snabb frukost, på med kläder och så iväg till simskolan. Föräldrarna fick inte titta på för då stör vi så jag satte mig ute i solen och njöt.

Pratade med lite föräldrar och de kan bara säga gott om denna simskola. Barnen lär sig snabbt simma, lärarna pjoskar inte utan låter barnen släppa simskydden ganska snabbt. Låter bra!
Själv var jag ju rädd för vatten och lärde mig inte simma förrän jag var 11år.

Vägde och mätte barnen idag, jag gör det ibland.

Alicia är nu 119 cm och väger 26,5 kg, hon har gått upp 2 kg på ett år och det är väl normalt. Men hon ligger ju lite på övre kurvan vad gäller vikten. Men hon äter bra och nyttigt och rör på sig ofta och mycket så jag är inte orolig. Vissa är bara bastanta i sig.

Henry däremot är ca 103,5 cm och väger 16,6 kg. Han är en spidevink, slank som en pinne. Han äter mindre än Alicia och sitter aldrig still så det är inte så konstigt. Han ligger på undre kurvan vad gäller vikten. Så olika kan barn vara.

Idag har jag rensat ut bland Alicias kläder och lagt ner nya byxor, tröjor m.m. Så hon är fin nu när hon börjar heltid på skola och fritids =) Jag köper alldeles för mycket kläder, älskar att shoppa barnkläder. Och så hatar jag att tvätta så det är skönt att ha många upsättningar kläder.

Sedan har jag gått igenom ekonomin och sådär. Roligt att se att våra utgifter minskar för varje månad och vi snart har mycket mer i plånboken än nu =) Vi kämpar vidare!

Nu ska jag slappa resten av lördagen. Titta på film och äta lite sockerfritt godis.

Just nu sitter min syster med familj på planet till Turkiet, där ska de slappa i två veckor.... Inte är jag avis nej....

Ha en skön lördagkväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0