Syntax error

Är det just nu hos mig...

Dagen gick i högt tempo precis som igår. Vi fick ut all post och hann nästan med allt det andra också. Jag fick springa och hämta Henry 16.15 för då stängde dagis p g a utbildning. Tillbaka till jobb, jobbade till 17.00.
Sedan skulle jag och Henry gå och hämta Alicia snabbt för att hinna tillbaka till t-banan som gick 17.36. Henry började bråka och säga "jag vill inte"... Jag fick bära honom som en potatissäck på ryggen för att komma fram till skolan.

På något mystiskt sätt så fick jag fart på barnen så vi hann fram till t-banan i tid och kom i tid till simskolan i Fittja. Alicia fick simma lite utan skydd idag =)
Så det går framåt, kul!
Felix kom efter jobb så vi åkte bil hem men kom ändå hem efter 19.00.

Barnen var dödströtta efter en sådan här dag så de sover nu som stockar.

Jag känner att jag knappt hinner med livet utanför jobbet sådana här arbetsdagar/veckor. Jobbigt och jag hoppas att det är lugnare imorgon så vi får en tidigare fredag.

Nu måste jag vila mig, mina j-a munsårsgrejer är tillbaka... Trots att jag äter vitaminer och flera frukter per dag. Jag antar att det är stressen och att jag inte har ätit på "rätt tider" senaste dagarna som gjort att det blossat upp på nytt.
Får smörja på kräm, fortsätta pressa i mig vitaminer så att det går över igen annars får jag gå till läkare.

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0