Torsdag och jag är dödstrött...

Har varit full gång hela dagen, verkar som jag alltid har något att göra.

Slutade innan 13.30 idag så det var skönt! Gick hem, läste posten i lugn och ro och hann t o m duscha innan jag hämtade barnen.
Gick hemifrån 14.30 och vi kom hem vid 15.45... Alltså det tog 1 timme och en kvart för att hämta två barn. På två olika ställen men ändå.

Sedan var det dags för simskola, så efter maten på med kläderna och ut till t-banan. Alicia hade simmat typ 25 meter med armskydden. Hoppas hon ska ta av dem snart också, 5 ggr kvar på denna nybörjarkurs men hon ska fortsätta ett tag till så att hon blir en bra simmare.

Ikväll har det blivit Idol, lite småmåsten och genomgång av räkningar (blää) m.m.

Nu väntar jag på att klockan ska bli efter midnatt när Sj släpper de billigaste biljetterna för 24/12. Man kan få en vuxenbiljett för 95 kr!! Vi kan åka hela familjen tur och retur till Malmö för 400kr om vi bara är utei god tid och är på hugget. Önska oss lycka till för annars blir det bilen ner och det är ju mycket dyrare.

Är så trött att ögonen går i kors men men imorgon är det fredag och helgen hägrar.

Ha en skön fredag

Kommentarer
Postat av: Ingela

Lycka till!!! Hoppas ni får tag i biljetterna! Håller tummarna! Och jag tycker att det tar tid för mig att hämta barnen, men detta är nog rekord. Du är nog för snäll och låter dem leka färdigt?

2009-09-24 @ 23:14:31
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Ingela: Fick tag på biljetter =)

Läs mitt senaste inlägg.

Jag är nog för snäll och har bråkiga barn??!!

2009-09-25 @ 21:25:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0