Ungar!!!

Alltså när jag hämtar Alicia från fritids då får vi leta efter skor, tröja, jacka och väska i typ 10 minuter... Har sagt till henne att hänga upp allt på samma krok och skorna under men det verkar inte gå in. Hon slänger säkerligen av sig kläderna och skorna och bryr sig inte om vart de hamnar.
Nu är hennes jacka borta, letade överallt. Får se om den dyker upp.

Jag vet inte om jag vågar ha termobyxor och vinterjacka hängande där i vinter. Ska jag verkligen behöva vara rädd att saker ska försvinna?

Jag ska prata med fröknarna för problemet är att 6-åringarna inte har sin egen hylla utan sakerna hängs och slängs lite överallt, ser förjävligt ut. De har en låda högt upp med sitt namn på där de har extrakläder och jag har även lagt regnkläderna där i för annars försvinner väl de också?

Och den andra ungen, Mr Henry han är en riktig trotsunge med egen järnhård vilja. Att lämna och hämta honom från dagis och att gå någonstans överhuvudtaget med honom är verkligen en tuff utmaning. Han vill ingenting och blir arg och skrikig när det inte passar honom.
Det kan gälla att ta på sig, ta av sig, borsta tänderna, gå ut genom dörren, ut från dagis, in i centrum, in i porten (jag kan fortsätta hela inlägget...)
Som han är nu så var Alicia vid 2,5-3 årsålder, verkar som Henry är lite efter vad gäller trotsen (?)

Har precis kollat på Idol, kul är det =) Just nu är det dubbelavsnitt av Grey´s Anatamy på kanal 5, me like =)

Ha det gott allihopa, häng kvar snart är helgen här

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0