120 liter läsk, ångest

Ja, det är vad vi har druckit på drygt en månad, nästan 4 liter om dagen... 120 liter läsk/cider, hur är det ens möjligt?? Vi har ju haft besök och sådär men ändå.
Det brukar ligga på runt 75-80 liter per månad.
Tänk så mycket pengar vi skulle tjäna om vi bara drack vatten. Hmm men läsken är min drog, mitt måste, dricker runt 1 liter per dag.

Usch vad jag är sick of my själv. Jag bara äter och äter, tränar inte och går upp typ allt jag gått ner. Sommaren närmar sig och jag visar inte mig på stranden om det fortsätter såhär. Varför ska det vara så svårt att träna och leva nyttigt, varför?
Å andra sidan bannar jag mig själv för att jag aldrig är nöjd med min vikt, bannar mig för att jag inte kan acceptera hur jag ser ut nu. Bannar mig för detta eviga tänkandet på mat, ångesten runt mat, sockerberoendet sm håller mig hårt i sitt grepp... Vill verkligen gå med i någon "anonyma sockerberoende", ska kolla upp om det finns något här i närheten. Träffa likasinnade och kanske få hjälp?

Nu har vi precis kollat klart på Talang som går på TV4 20.00 om fredagar. Nu har barnen somnat.

I helgen blir det röjning av barnens rum, leksaker måste kasseras och lite ordning hade varit skönt. Sedan får vi besök imorgonkväll av Anna och barnen.

Ha en skön fredag!!

Kommentarer
Postat av: paula

oj, det var mer läsk än vad vi dricker. och jag trodde vi var läskomananer hahaha. vi dricker typ 1 flaska om dagen en 2 liters. de 2 första veckorna man har fått pnegar sedan börjar jag snåla och dricker saft. dricker ni aldrig saft? jag drikcer också väldigt mycket mjölk. minst 1 liter om dagen.

2010-04-17 @ 21:55:11
Postat av: Kerstin

Barnen dricker oftast saft, jag dricker sällan saft. Vi brukar dricka ca 2liter om dagen, så jag vet inte vart alla flaskor kom ifrån?! =)

2010-04-18 @ 17:02:56
URL: http://chetti.blogg.se/
Postat av: Ingela

Hahaha, ursäkta att jag skrattar, men jag vågar inte räkna hur mycket vi dricker... Mycket är det iallafall, men tröstar mig med att det är light. Hugu säger då alla "förståsigpåare"! Det är ju sötningsmedel i det. Ja, och jag följer livsmedelsverkets rekommendationer att man inte ska dricka mer än 3 liter om dagen (mängden konstgjord sötningsmedel bör ej överskridas. om man enbart har sötningsmedel i sin kost i sin läsk så blir det 3 liter om dagen).

2010-04-19 @ 08:01:35
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: Madde

Oj, det är mycket. Vi köper läsk några gånger om året. Men det är lätt att bli beroende av läsk.

2010-04-22 @ 11:12:47
Postat av: Kerstin

Madde: Jag är beroende definitivt, jag både hatar och älskar det, konstigt va?

2010-04-22 @ 18:01:38
URL: http://chetti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0