Ännu en varm och solig dag =)

Underbart väder idag med i allafall fram till 17.00 då det började regna rät kraftigt... Slutade tidigt idag med och det är vi inte bortskämda med nuförtiden. Det är bara att tacka och ta emot.

Efter jobb, skola och dagis stack jag och barnen till simhallen, som inte blev av i helgen. De var superglada och plaskade runt i drygt en timme sedan ville de ha korv och åka hem =)

Nu har jag precis betalat alla räkningar och ska strax upp på träningscykeln. Yes, ni hörde rätt. Nu ska jag träna igen och försöka hålla igång det. Nästa vecka kör jag igång med matscheman, vill gå ner 6-7 kg innan det blir högsommar =)
Allting sitter tight nu, magen hänger över skärpet och inga sommarkläder passar just nu. Nu kör vi, motivationen smyger så sakta på mig igen och det är så skönt!!

Sedan i Påskas när syrran var här så dog min motivation och mitt sockerberoende är ganska nära sin topp, har gått upp 2 kg också...

Så ha en skön kväll, här blir det Desperate Housewives, amerikanska avsnittet, inte svenska =) Ni som följer det på Tv3, ojojoj vad spännande det är nu några avsnitt längre fram hehe

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0