Köksrensning, dans, lite shopping, städning

Hej!!

Idag har det också varit en busy day. På förmiddagen gick jag igenom alla köksskåp och lådor. Slängde gammal mat och satte saker i ordning. Det var 1,5 år sedan sist så det var verkligen dags. Nu är det rent och fint och det känns bra i själen.

Sedan åkte jag och Ali iväg till dansen och jag strosade runt i centrum när Ali dansade. Jag letar efter badkläder ev. en tankini men det fanns ju inte. Kanske får beställa på nätet istället. Sedan vill jag ha en snygg vår/sommarjacka men hittade inget. Vad är inne nu? Jeansjacka känns så tråkigt på något sätt vill ha en snygg och modern jacka med streetstil. Alltså som passar till +jeans och sneakers. Tipsa gärna på affärer!

Jag köpte i alla fall ett par solglasögon då klantiga jag bröt av ena bågen på mina. Jag har sagt till barnen att om de tappar bort eller tar isönder sina solglasögon så får de inga nya i år. Typiskt att jag gjorde det då men trots mina ord till barnen så köpte jag nya åt mig själv, fusk jag vet men jag klarar mig inte utan solbrillor.
Sedan hittade jag på KappAhl, världens coolaste läppsyl




Javisst är det ett cocacola läppsyl med colasmak och lukt, perfekt när man är sugen på cola men inte har någon hemma =)
De hade även Fanta, Sprite och liknande läppsyl. Jättecoola och kostade 25kr.

Nu har vi städat upp härhemma och F har städat bilen ordentligt. Vi är så dumma mot bilen, städar den sällan, knappt en gång om året *skäms*.
Shit vad vår bil låter, när man svänger, när man bromsar och i princip hela tiden. Trist men finns inget att göra direkt. Vi ska snart serva den och se vad de kunniga säger. Än är det liv i gamla JEX =)

Nu ska barnen hoppa i badet och sedan nanna kudden. Själv ska jag ta det lugnt resten av söndagen, fundera på när vi kommer till Malmö i sommar och hur länge vi blir där.

Ha en fortsatt skön söndag!!

Kommentarer
Postat av: Tessan

Cubus, Stadium och New Yorker. Har inte vart i New Yorker här i Sverige men där jag var fanns det hur mkt jackor som helst. Billigt och bra :)

2010-04-26 @ 15:27:49
Postat av: Kerstin

Låter bra, får ta en tur dit i helgen. New Yorker finns i SKHLM väl?!

2010-04-26 @ 17:57:48
URL: http://chetti.blogg.se/
Postat av: Tessan

Japp!

2010-04-26 @ 18:07:15
Postat av: Ingela

coolt läppsyl! =)

2010-04-27 @ 18:00:55
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Tessan: good =)



Ingela: eller hur?!

2010-04-27 @ 20:35:39
URL: http://chetti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0