Torsdag var det här

och jag hinner slänga in ett inlägg innan maten. Felix håller på att laga mumsig "jellofrice", en nigeriansk rätt som består av huvudingredienserna ris och krossad tomat och som sedan tillsätts med vad man gillar.
Vi har i delat kött, lök, majs, broccoli och räkor. Tänk er en Risotto typ men som är mer "klibbig" och med tomatsås. Gott =)

Fick våra lönespecar idag och det blev bra löner för oss båda, kul! Får se hur mycker vi lyckas spara. Vi måste köpa skor till barnen och sneakers/sandaler till mig gärna =)
Ska göra budget ikväll och se vad vi får över efter räkningar. Förra året var ett evigt kämpande för att överleva och det var knappt så vi hade till mat efter räkningarna var betalda. Det går att kämpa sig igenom ekonomiska problem om man har en plan och ett mål. Det underlättar om båda har fast jobb förstås. Vi har fortfarande mycket som hänger efter från företaget och annat men en sak i taget, ett åt i taget så ska ni/vi se att vi kan resa, köpa hus, bil m.m.
Hoppas bara vi får ha kvar jobben men nu verkar ju jobben återkomma så smått, bra!

Usch vad jag är arg på morgonen mest på lillskiten som inte tar på sig och jag får absolut inte hjälpa till för då blir det världens fight... Så jag går arg och förbannad till jobb varje dag, inte kul med barnens bråkande, inte roligt alls!!! Det är jobbigt för jag är stressad också, måste ju hinna lämna de på två helt olika ställen och vara på jobbet innan 07.00...

jaja, nu ska jag gå och äta, fixa tvätten, göra budget, skriva köplista,,,

Ciao

Kommentarer
Postat av: Ingela

Ja, det är hemskt när det är så stressigt på morgonen =( det blir som en ond cirkel...

2010-04-23 @ 20:52:42
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Jo, jag försöker köra olika tricks för att det ska gå snabbare och smidigare för oss alla men det är inte lätt då lillgubbens humör är föränderligt =)

2010-04-23 @ 22:03:40
URL: http://chetti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0