Hej på er!

Idag är jag och barnen lediga, supernice! Vi sov till 09.00 ungefär, sedan åt vi en lång och bråkig frukost.
Sedan tog vi t-banan till Skärholmen C och gick till ett inomhuslekland, barnen busade runt i ca 2,5 timmar innan de gick trötta därifrån. Precis till höger om leklandet ligger barnens favoritrestaurang, McDonalds så det blev ett besök där också. Slutligen blev det ett varv inne på BR, sedan kom pappa F direkt från jobbet (hans jobb ligger nära Skärholmen) och hämtade upp oss.

                                                  

Nu är vi hemma och degar, imorgon börjar allvaret igen... Jag ska upp 05.40, barnen ska väckas vid 06.00, vi ska gå hemifrån 06.30, barnen ska lämnas på dagis och fritids och jag iväg till jobbet som startar 07.00. Henry säger att han inte vill gå till dagis, han har ju varit ledig i över 5 veckor men jag försöker bearbeta honom.

                                 

Idag fick F beslutet från försäkringsbolaget Trygg-Hansa att de avslår hans begäran om ersättning och att de inte tror att hans skador härstammar från olyckan utan att det är en förslitningsskada!
Amen hallå, olyckan hände för över 2 år sedan och han kan fortfarande inte gå normalt, springa eller något! de är helt dumma i huvudet, ärligt talat.

Han har ringt runt lite överallt och ska självklart överklaga beslutet. Överläkaren på ortopeden sade att försäkringsbolagen fular sig på många olika sätt och att F absolut ska överklaga!
Tänk att de behandlar sina sjuka och skadade kunder på detta sätt.
I läkarintyget står det klart och tydligt att hans skador härstammar från olyckan, i detalj vad som är fel i foten m.m.
Det är alltså inte lönt att ha försäkring för man får ändå inga pengar/hjälp...

Kommentarer
Postat av: Ingrid Poulsen

Oförskämt av försäkringsbolaget! Det är bra att han överklagar!

2010-08-30 @ 22:15:30
Postat av: Kerstin

Ingrid/mamma: Jo, jag vet. Det känns som ett alsg i ansiktet. Men han överklagar på en masaa instanser så får vi se.

2010-08-31 @ 18:18:56
URL: http://chetti.blogg.se/
Postat av: Stamp-E

sikk.. jävla fakking f-kassan.... så pinsamma så det finns inte... dom har ju en stor anmälan på sig just nu med de grövsta tjänstefelen.. vet inte om du läst dem? dom hade listat de tio värsta för ett tag sen... ett exempel. det var en familj som hade fått uppehållstillstånd och sökte pengar för något speciellt. Men handläggaren valde att ignorera och avslå för "hon tyckte att de hade lurat till sig uppehållstillståndet".. va.. haha.. fattar du så sjukt.. dom är bara handläggare, de ska bara göra sitt fakking jobb, inte tänka... för det klarar de uppenbarligen inte.. folk som förlorar sina bostäder, hamnar hos kronofogden etc, bara för att de har handläggningstider på 4 månader.. o det är en statlig myndighet... våra skattepengar driver den skiten.. det är så man skäms..

2010-09-01 @ 15:37:38
URL: http://www.stamp-e.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0