Lördagkväll


                                                            


Skönt med lördag. Jag och Alicia har rensat igenom alla hennes saker. Slängde en massa trasiga leksaker och liknande. Tog massor av timmar puh. Sedan så tog vi ner alla barntavlor, spidermangardinerna och alla Henrys leksaker från Henrys gamla rum. Nu är det mer passande för Emma. Men det är ganska kalt och tomt där nu.

Det behövs ett nytt dator/skrivbord, en datorstol, tavlor på väggarna och en trådbyrå i Henrys garderob (garderoben är i hallen) så att Henrys kläder också kan flytta ut från Emmas rum.

Ja, Alicia och Henry delar nu rum och det funkar bra. Emma behöver eget rum och lite privacy när hon är här. Ev. kommer hon börja bo här mer också?!

När Emma väl flyttat hemifrån så får Henry flytta tillbaka till sitt rum.

Sedan har vi varit och hämtat ut en cirkusbiljett som jag köpte åt oss. Kollade på priserna och shit vad det är dyrt att gå på cirkus! Den biljetten hon vann gäller för barn eller vuxen så den tar jag. Hennes biljett, barnbiljett gick på 270kr. Vuxen kostar 330kr. Helt sjukt dyrt men det lär bli en upplevelse för oss båda.

http://www.cirkusmaximum.se/  Klicka här för att kolla mer på cirkusen.

Vi var ute en sväng på pizzerian och frossade och nu vankas det lördagsgodis och ev. någon film. Har lite filmabstinens eftersom jag knappt tittat på film på sistone, hittar inga bra...
Kan ni snälla rekommendera någon?

Har inte tränat idag och maten sköter jag inte heller. Varför kan jag inte bara vara normal?! Banta normalt, äta normalt, träna normalt?
Om jag hade pengar hade jag definitivt haft personlig tränare/dietist.

Ha en fortsatt trevlig lördag!

Imorgon vankas det barnkalas här och vi hoppas på att många barn kommer så det blir extra roligt!


Kommentarer
Postat av: Ingela

Ujujuj, vad dyrt nöje! Det är nästan så man kan tro att de har tävling bara för att tvinga folk att köpa biljett/er för det är ju ingen som vill gå ensam på cirkus

2010-08-22 @ 17:48:12
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: paulas

här kan jag ge dig lite filmtips: rec 1 och 2 skräck, domino action, clash of the titans handlar om gudar.

2010-08-23 @ 00:14:44
URL: http://bloggagratis.paulasblogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0