Svar på kommentarer

Mamma/Ingela:

Vi fick installationspengarna tillbaka som var 395 kr, mer än jag trodde men det var bara för att F "bråkade" för i kontraktet står det olika krav som kunde måste ha för att installera maskinen. Vi uppfyllde inte kraven enligt dem men hantverkaren som var här idag sade att en ballofix på röret behövs inte om det finns en huvudbrytare i förrådet. Vi har ingen ballofx nu heller men maskinen blev installerad och funkar bra.

Har inte ringt Coca Cola ännu men ska göra det imorgon, 20 kr är ingenting men undrar hur ofta de byter ut sin läsk i dessa automater egentligen??! Hur många andra har blivit lurade på pengar och läsk?

Clownen körde ett trick genom hela showen, tappade hatten och barnen skrek/skrattade medan vi störde oss haha. Han var tråkig, upprepande och jobbig att se på, men barnen skrattade så de kiknade

Kommentarer
Postat av: Tessan

De maskiner i tvättstugan är "industrimaskiner". Dyra som f-n. Tvättar snabbt. De måste vara tåliga eftersom de tvättas i dom hela dagarna. Vanliga tvättmaskiner har längre program än tvättstugemaskiner. Vi kommer nog skaffa en frontmatad. Den tog inte så mkt plats.Ni borde åka till Eskilstuna Zoo och kolla på tigerungen som föddes för några veckor sen. Jättesöt!

2010-08-11 @ 21:46:04
Postat av: Ingela

Hahaha, huvudsaken är ju att barnen skrattar och tydligen älskade de ju honom så något rätt gör han! Barn gillar upprepningar mycket mer än vi, de kan ju se samma film om o om igen.

2010-08-12 @ 08:42:19
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Tessan: Låter lockande med Eskilstuna Zoo!Nej, den tar inte så mycket plats alls.Ingela: Jovisst kan de, spela samma tvspel dag ut och dag in och se samma film 100-tals ggr.

2010-08-12 @ 16:15:37
URL: http://chetti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0