Tillbaka på jobb

och det känns bra! Mycket post och mycket att komma in i men det känns kul just nu.

Igår var det full rulle, därav inget måndagsinlägg.

Efter jobbet så gick vi till tandläkaren med Alicia. Hennes bett och tänder var fina men några småhål som går att förebygga genom att dricka mer vatten och borsta ordentligt.
Hon fick flurofyllning på 6-års tänderna och hon ska dit om en månad och få en ny fyllning. De gör det när barnen är 7 resp. 13 år när nya tänder kommer.
Det ska stärka dem.

Väl hemma var det dags för tvättstugan men det det var inte så mycket tvätt p g a att vi tvättat rätt mycket i nya maskinen =) Men handdukar, täcken och sängkläder kommer vi tvätta i stugan.

Vägde mig igår och jag är så besviken på mig själv! Har typ gått upp allt jag gick ner i maj/juni... Så nu är det matschema som gäller. Detta är andra dagen och det går bra. Jag är motiverad och vill gå ner allt inom en månad. Jag har ändå tränat väldigt mycket under semestern men det har inte hjälpt mot allt jag stoppat i mig.
Men nu kör jag igen, heja heja!


Kommentarer
Postat av: Anna

man ska gå ner sakta och på lång sikt. vet att man vill gå ner snabbt.¨

Du klarar det och nu ska vi klara det jag kan verkligen måste hela tiden banka in i mitt huvud. Tänker sätta upp ett kort på mig själv hur jag ser ut sedan se framåt hur jag vill se ut.¨

Nu kommer jag spendera mycket tid på gymo ch bad nu ska f-n ta mig utnyttja det jag betalat för sedan kan man bubbla och basta med. SÅ nice

kram och heja dej (oss)

2010-08-17 @ 21:05:23
Postat av: paulas

jag och kevin ska köpa träningkort i morgon så i morgon och andra dagar e det gymmet som gäller varje dag för mig.

2010-08-18 @ 00:22:52
URL: http://bloggagratis.paulasblogg
Postat av: Ingela

Du, misströtsta inte! Vid vissa tider i månaden så väger jag helt plötsligt 1-2 kg mer än vad jag gjort tidigare. Efter 4-5 dagar är vikten nere. Du kanske har ätit mycket salt mat osv och samlat på dig vatten i kroppen. Prova att dricka mycket te i en dag eller två och väg dig sedan igen! Kram

2010-08-18 @ 15:31:19
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Anna: Jag får följa med någon dag och bubbla =)

Vet att det är bättre att banta sakta men jag är en sådan otålig människa... En förändring av matvanorna för alltid hade varit det bästa men det är så svårt för oss sockerberoende.



Paula: Vad bra!!



Ingela: Tack för tipset! Ja, det måste vara saltet i chipsen då haha

2010-08-18 @ 22:10:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0