Torsdag and back in Norsborg

Det känns skönt att vara hemm igen.

Det tar på krafterna att vara bortrest. Tågresan gick sådär, Henry var stundtals "en jobbig jävel" och det var skönt när vi väl var framme.

Väl hemma, så däckade jag i sängen. Pressen av att ständigt vaka över Henry släppte och jag orkade inte ta mig upp ur sängen. Låg däckad från 16.00 tills idag, typ.

Idag åkte vi iväg för att äntligen köpa något vi velat ganska länge nu

http://www.elgiganten.se/product/vitvaror/tvattmaskiner/frontmatade/AWOD6890/whirlpool-tvattmaskin

Ja, en tvättmaskin! På tisdag kör de hem den och installerar den.
Tvättade i tvättstugan ikväll och det är lika jobbigt och tråkigt som vanligt. Ska bli så härligt att kunna tvätta vad vi vill, när vi vill (typ), inte behöva hålla tvätttiden...

Nu ska jag kolla på kryssningar. Vi ska inte göra så mycket på semestern men en kryssning blir det, ett inomhusbad, ev Grönan??!!, Skansen ??!!

10 dagar kvar på semestern och det känns ruttet, halva semestern har gått redan... Skönt att vara ledig i vinter i alla fall, även om vi inte kommer iväg till Nigeria i januari tänker jag vara ledig minst en vecka i januari.

Ni får ha en trevlig fredag. Vår bil, ska in på service och det är dyrt och alltid lika nervöst vid upphämtningen. vad har de hitta för fel nu då?

ha det gott


Kommentarer
Postat av: Ingela

Vi bestämmer alltid med servicefirman (bilreparatören) att de måste ringa och få ok av oss innan de "lagar" ev "fel" som de hittar... Ja, jag litar lika lite på bilreparatörer som mäklare... hahahllll (skrattet fastnade i halsen) ;)

2010-08-06 @ 21:49:05
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Ingela: Jo, så funkar det hos vår mekaniker också. Här får man skriva på priset när man lämnar bilen, så man är överens om priset.

Kram

2010-08-06 @ 22:05:50
URL: http://chetti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0