Tvättmaskinen installerad och igång

Yes, imorse kom en hantverkare som installerade tvättmaskinen åt oss för 500kr och det behövdes ingen ballofix på röret... Det vara bara som Elgiganten ville ha det för att ha det så enkelt som möjligt.
F gick dit och begärde installationspengarna tillbaka, 398kr och det fick han. För de kunde installerat den då vår ballofix sitter i förrådet. Men det ville de inte... Så vi fick rätt, "kunden har alltid rätt" hehe och med F´s påstridighet så lyckades vi få pengarna åter, skönt!

Så nu är maskin nr 2 igång, tvätten blev ren och fin. Så skönt att ha speciellt med två sängvätare till barn.

Fakta om maskinen: Den tar 6kg tvätt, har en display där tvättiden som är kvar och graderna står, har snabbtvätt på 30 minuter, har låg elförbrukning Aa någonting, 1600 centrifugering omså önskas.

En sak jag undrar är om tvättiden, ett vanligt program på 40-60 grader tar 2 timmar!? Brukar det ta så lång tid? Nere i tvättstugan brukar det ta ca 1 timme för en liknande tvätt. Hur har ni det, ni som också har tvättmaskin?

Kommentarer
Postat av: Ingrid Poulsen

Tvättmaskin i en lägenhet kör med hushållsel medan de i källaren har starkström!

2010-08-11 @ 20:51:40
Postat av: Ingela

Ja, mamma har rätt - en vanlig tvätt tar så lång tid när man kör på hushållsel. Så är det tyvärr... Men när man kör en tvätt om dagen funkar det alldeles utmärkt och vår maskin funkar så att den tar sju kilo men ju mindre tvätt det är i den ju mindre tid tar den för programmet.

2010-08-12 @ 08:37:59
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Mamma/Ingela: Ok, då vet jag =)

2010-08-12 @ 16:26:36
URL: http://chetti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0