Dag 01

Presentera mig själv

Jag är en kvinna i mina bästa år haha. Jag heter Kerstin Teresa Johnson och är 31 år, född 1979.
Jag är halvdansk och halvsvensk.

Gift har jag hunnit bli, gifte mig som 22-åring, år 2002. Min man är ifrån Nigeria. Jag fick mitt första barn som 24 åring och andra barnet som 26 åring. Jag har även en bonusdotter som är 14 år.

Jag emigrerade från Skåneland 1999, vi flyttade tillbaka ett år 2004-2005 typ men sedan flyttade vi upp till Stockholmsförorten Norsborg igen. Här bor vi nu, i hyreslägenhet men drömmer och försöker spara ihop till hus.

Jag jobbar sedan snart 11 år på Bring Citymail Sweden AB som brevbärare och coach. Jag trivs bra på jobbet, men drömmer om att bli något mer nyttigt för samhället, barnmorska/sjuksköterska. Vi får se om och när jag börjar plugga.

Jag älskar språk, dans och musik. Jag läste tyska, spanska och italienska i skolan. Dessutom var jag i bästa engelskagruppen på gymnasiet och var bäst i den =)
Min dröm har alltid varit att bli professionell dansare men kurserna är alldeles för dyra...

Jag älskar reggae, det ligger i mitt blod och i min själ. Reggae ligger i mitt hjärta medans dancehall ligger i mitt blod =)
Jag är hundrädd och spindelrädd. Jag kan börja gråta och skrika hysteriskt när jag ser en spindel. Hundar undviker jag så mycket som möjligt.
Däremot älskar jag katter och fåglar, gärna papegojor.

Jag är positiv till det mesta, försöker alltid se saker från den ljusa sidan. Allting ordnar sig med tiden om man bara lägger manken till och försöker sitt bästa.

Ja, det var väl lite om mig. Kan inte komma på så mycket mer.

Kommentarer
Postat av: Ingela

Kul grej, bra sätt att få mer inblock i ditt liv och dina tankar. Kanske kopierar listan men börjar nog i såfall inte förrän 1/1/11... Synd att du inte kunnat uppfylla din dröm om dans, men du har väl aldrig tagit lektioner va`?

2010-12-19 @ 12:28:28
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Ingela: Aldrig tagit lektioner nej... =(

Ja, du kan också göra listan, en rolig grej

2010-12-19 @ 21:07:38
URL: http://chetti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0