LEDIG LEDIG LEDIG

är jag och barnen nu i hela 17 dagar. Känns fortfarande overkligt och jag kommer antagligen inte fatta att jag varit ledig förrän jag börjar jobba igen...
Men ska försöka njuta varje dag och göra roliga och inte alltför ansträngande saker.

                                    

Nu är julmat och dryck införskaffad. Anna och barnen var här ikväll. Jag och F fick en stor luftfräschare som kan ställas in när den automatiskt ska spruta ut den goda doften. En bra och nyttig julklapp.
Barnen fick pengar (100kr) var så Alicia var lite sur ett tag för att hon inte fick öppna paket. Men nu har hon bestämt sig för vad hon vill köpa för pengarna, en Hello Kitty glassbar. =)

Jag är så trött men ska kolla runt på lite bloggar innan läggdags för imorgon lär datorn få vila ganska mycket men jag bloggar kanske något ändå hehe

Vi kommer att ha R och hennes son J här på julafton. Vi ska äta mat vid 13-14, Kalle Anka, sedan kakor, godis m.m. vid 16-17. Julklappar kommer barnen att öppna när J gått hem till sig vid 17. Vi kommer ha de under granen.
På kvällen blir det mys och så har jag tänkt se senaste Harry Potter filmen.

                                         

Jag är orolig för tågresan på lördag, orolig för förseningar, inställda tåg, att behöva byta till buss någonstans på resan m.m. Hoppas det går bra!
Förstår inte hur SJ kan ha tåg som inte tål svensk vinter, förstår det inte!

Ni får ha en riktigt GOD JUL!!

Kommentarer
Postat av: Ingela

God Jul, min fina syster! Låter som en mysig jul! Men det är inte tågen som är problemet utan spåren. Spåren o växlar som fryser fast. Med tanke på mängderna med snö vi har på vår tomt (x antal ton) så är det inte konstigt det är kaos. Räkna med kraftiga förseningar, tyvärr är det nog något som du bara måste acceptera när vädret ser ut så här. Förklara för barnen innan och ta med extra saker att göra och äta på resan. Ses snart!

2010-12-24 @ 09:40:59
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Ingela: Mycket mysigt och lugnt.

Ok, men då förstår jag inte hur SJ inte bygger om spåren och växlarna så att de klarar vår kyla.

De kan ju ta tips från Ryssland där tågen går utan problem vid -30 grader!

Vi räknar med förseningar men hoppas på inte alltför många och långa...

Ses snart

2010-12-24 @ 23:06:04
URL: http://chetti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0