Som en spark i huvudet

Jo, F åkte för att ombesiktiga bilen och nej den blev inte godkänd,,, Besiktningsmannen från förra gången missade att det var glapp i en fjärde spindelled. Så den måste vi nu fixa. F var så arg, arg som ett bi. Vi får den tredje besktningen gratis i alla fall.

Vår bilverkstad var förvånad även de för om de hade bytt alla 4 spindelleder och inte bara de tre som det var glapp i så hade det blivit som ett paketpris. Nu måste de montera ned spindellederna igen för att kunna sätta i den här fjärde = 2700kr med rabatt. De ska fixa det nästa vecka.

                                    

Men vi ska försöka få bilprovningen att stå för verkstadens arbete för det är inte vårt fel att de missade detta fel och som nu gör att det blir ännu mer kostnader. Kostnader som inte hade funnits om Bilprovningen hade gjort sitt jobb från början. Vi kan betala för reservdelen men inte för extraarbetet. Frågan är vem vi ska vända oss till för att få hjälp med detta?

Jag bara rycker på axlarna då jag är van vid att det alltid ska gå fel med det mesta vi gör. Jag är likgiltig helt enkelt. Har varit med om mycket de senaste åren och detta är bara ännu en sak vi måste ta oss förbi. Men vi ska kämpa för att få rätt, då vi har rätt!

Jaja, nu ska jag blogga klart såatt jag kan titta på lite tv vilket jag aldrig gör nuförtiden.

I helgen blir det troligen inget bloggande då min storebror Göran och hans sambo Irene kommer hit och hälsar på =) Så det blir mys med dem istället för datorn.

ha en skön helg!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0