Terroristen

Nu har det gått ett par dagar efter terroristattacken här i Stockholm. Den första chocken har lagt sig och nu är jag mest förbannad, ledsen och orolig.
Om man nu hatar västvärlden så mycket och hatar alla som lever här, varför bor man då här? Jag förstår bara inte varför...

                                                  

Sverige räddade denna man och hans familj från krigets Irak, han gick i skola här, växte upp här och så gör han såhär??!! Varför, varför? Det finns ingen logik i det som hänt.

Vartifrån får de islamistiska terroristerna sin fakta? Vart står det att "en äkta muslim" ska döda i Allahs namn?
Gud står ju för något gott, man ska respektera varandra och leva i harmoni oavsett religion, härkomst och utseende. Och det viktigaste av allt, inte döma någon annan för deras leverne.

Jag blir ledsen, arg och orolig. För jag tror det kommer fler attacker och nästa gång kanske de lyckas =(

Kommentarer
Postat av: Ingela

Delar dina tankar. Det är inte lönt att föra en diskussion med sunt förnuft med en person som gör sånt här. Detta är en galnings verk, därför fördömer så gott som alla muslimer (i Sverige iallafall) det. Det drabbar invandrarna hårdast i Sverige för med allt sånt här stärks vi mot dom-känslan och rädslan för vad "de främmande" kan göra mot "oss". Mycket tragiskt! =´(

2010-12-16 @ 08:36:54
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: Kerstin

INgela: Visst är det =(

2010-12-16 @ 20:52:52
URL: http://chetti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0