Lördagen är här, bråkigt och jobbigt

Alltså jag förstår mig inte på Alicia. Hon gråter, skriker och bråkar hela dagen. Hon är som en minitonåring, låser in sig på rummet, tjurar och är kaxig. Det pendlar från att hon är helt förtvivlad och gråter hejdlöst till att vara förbannad och skrika...

Jag är så trött på detta nu, på morgonen, eftermiddagen, kvällen. För Alicia är just nu livet skit, det finns inget roligt och alla är dumma. Henry är den värsta tycker hon och hon hatar honom men i andra stunden så är det världens syskonkärlek.

Nätterna är hemska härhemma också. Båda barnen vaknar nu varje natt och skriker efter oss, kommer till vår säng. Så jag eller F får lägga oss i en av deras sängar. Jag är så trött om dagarna för att bli störd flera ggr per natt är inte kul. Känns som jag har en nyfödd igen typ.

Vägde och mätte barnen idag, alltid kul att se hur de växer. Alicia, tungviktaren är nu 121,5 cm och väger ca 28,4 kg. Henry, spidevinken är 106,5 cm och väger ynka 17,2 kg.
Det blir en hel del onyttigt härhemma men Henry äter knappt av det heller så det är jag och Alicia som glufsar i oss. Men snart så sätter vi igång med Prroject Beach 2010.

Har beställt kläder till Henry idag, för 1800kr, på www.hm.se   Men det var mycket och prisvärt, 7 par byxor, 5 tröjor, pyjamasar, badbyxor, strumpor och kalsonger. Han växer så det knakar så det var dags.

Ville sluföra F´s passansökan denna helgen men Migrationsverket tar sin tid för att skicka hem kopian på F´s PUT, permanenta uppehållstillsånd. Det har nu gått 2 veckor, ska ta 2-3 veckor enligt dem, förstår inte varför...
Sedan måste han ta passfoto också. Jobbig process, jag har så dåligt tålamod och vill att saker fixas snabbt.

Det blir ingen utgång idag så vi får se vad det blir för mat...

Ikväll blir det Melodifestivalen, del 1, roligt!
Måste fixa lite nya filmer också, men F använder den datorn såjag får snällt vänta... Jag sitter vid Henrys dator nu.

Jag har en fråga till er som läser. Hur ser det ut när ni ska kommentera? Måste ni skriva in någon kod eller hur ser det ut?
Vill ha det öppet, att kommentera ska vara lätt!


Ha en skön lördag gott folk


Kommentarer
Postat av: paula

tycker du hon e jobbig nu? vänta till hon blir riktig tonåring och får mens.....

i din blogg behöver man ingen kod men på min och eriks behöver man.

2010-02-07 @ 02:50:05
URL: http://paulasblogg.bloggagratis.se
Postat av: paula

hade jag haft en kropp som dig så hade jag känt mig som en riktig snygging!! det hade vatt rena drömmen. shit vilka kläder jag hade haft hehe

2010-02-07 @ 02:51:43
URL: http://paulasblogg.bloggagratis.se
Postat av: paula

kommentar nr 2 fick jag skriva en kod på. denna vet jag inte får då får jag hålla på ur länge som helst hahahahah

2010-02-07 @ 02:52:45
URL: http://paulasblogg.bloggagratis.se
Postat av: Kerstin

Paula: Ok, vad bra med kommentarerna!

Jo, jag vet att tonåren lär bli värre men jag vill ha tillbaka min glada tjej igen. Hon är så förtvivlad och ledsen jämt nuförtiden...

Jo, jag vet att jag inte är jättetjock men jag trivs inte såhär, speciellt inte på sommaren då man ska ha tunna kläder på sig då vill jag vara smal.

2010-02-07 @ 18:23:23
URL: http://chetti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0