Shit vilken skitdag

Kände mig redan deprimerad igårkväll då snön vällde ner över himlen. På morgonen är det värre än vanligt med bråkiga och trötta barn...
Jag får så otroligt dåligt samvete över att vi varje dag drar upp barnen vid 06.00. Tänk så bra vi hade det, vi behövde aldrig gå upp så tidigt, mamma var alltid hemma.

Även på alla lov m.m. så gick vi inte på frtitids utan kunde vara hemma och ta det lugnt, ha ett riktigt lov. Hemmafru/delitidare är nog inte så dumt trots allt men då ska ju mannen tjäna mycket också.

Ja, så dagen började med sura miner och Alicia var rätt deppig när jag lämnade henne.

"Jag hatar denna årstiden, jag hatar snö. Jag ber till Gud att han ska ta bort snön och göra min lillebror snäll men inget jag vill gör han (Gud)" säger Alicia på vägen till skolan.

Usch så mycket snö vi har pulsat igenom idag, de hade ju inte hunnit ploga någonstans. Jag körde moppe eller rättare sagt fick jag gå hela min runda i 30cm oplogad snö. Det var hemskt och jag var så fysiskt trött och mina skor/strumpor genomvåta.

Nu hoppas jag att snön är bortplogad imorgon men det kanske är för mycket begärt för vart ska de lägga all snö?? Finns ju ingen plats någonstans...

Nu ska jag boka kryssning på Påskafton, det blir 2 hytter denna gång =)
För min syster Ingela, http://ingells.blogg.se och hennes 3 gossar kommer hit i Påsk och det ser vi verkligen framemot!!!

Ha en skön torsdagkväll, här ska det slappas vid tv:n, har inga filmer att kolla på för tillfället =)

Ciao

Kommentarer
Postat av: paula

men lilla lillasyster, det är inte konstigt du blir sjuk, när du är ute i snön flera timmar om dagen och med blöta strumpor och skor.

får ni vinterskor av citymail?

2010-02-05 @ 20:06:47
URL: http://paulasblogg.bloggagratis.se
Postat av: Kerstin

Nja, när jag kör moppen har jag riktigt bra skor men de är så tunga så igår gick jag i gympaskor. Hade inte klarat att gå i de tunga men bra skorna.

Jag vet att jobbet bidrar till att jag blir sjuk. Upp tidigt varje dag, fysiskt tungt jobb och äter oregelbundet.

2010-02-05 @ 21:09:38
URL: http://chetti.blogg.se/
Postat av: Ingela

Hahahaha, vilken underbar kommentar av Ali! =) lol

2010-02-05 @ 22:43:06
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: Kerstin

=)

2010-02-06 @ 15:34:04
URL: http://chetti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0