hejsvejs

Ja, då var den ledigheten över, varför går det så snabbt? Men vi har haft det roligt och trevligt varje dag =)

Först Skåneresan, sedan har vi haft min syster Paula, hennes son Kevin och Paulas kille Pucki här sedan i onsdags. De åkte hem nu i eftermiddag, nu är det sådär tomt och ensamt som det alltid blir när familjen åker...
I fredags kom Anna, Sara och Lykke hit och umgicks med oss, de sov även över så vi var 11 personer som sov här men det gick bra. Vi hade sovplats åt alla i alla fall =)

Dessa dagar har vi mest ätit, spelat spel, tittat på en hel del filmer, pratat, skrattat, ätit ute, varit i simhallen, handlat, sovit.
De filmer vi sett är "The Skeptic", en helt ok thriller. 

Sedan tog vi modet till oss pch såg "Paranormal Activity" och vi var alla mycket besvikna... Årets läskigaste film?? Mardrömmar? Inte kunna sova? Har vi verkigen sett samma film?
Nej, den har verkligen fått överdriven skrämselpropaganda över sig.

Igårkväll såg vi "I love you, man" och den var rolig. En härlig komedi. Vi såg även "Wrong Turn 1" och den var väl inte min typ av film. Det är en thriller, ungdomar som blir slaktade av inavelsmänniskor i en skog typ. Vi skulle se "Wrong Turn 3" som kom ut 2009 men såg 1:an istället, den kom ut 2003.

Ja, nu är vardagen tillbaka igen, barnen ligger i badet och jag sitter vid datorn =) Här är det fortfarande ett väldigt jobbigt väder med mycket snö och tjock is överallt vilket gör att det äs svårt att gå, köra, ta sig fram. Så det blir en rolig tid framöver nu på jobb... Dessutom är det runt -10 grader brr

Hoppas ni får en skön arbetsvecka, på onsdag är vi lediga så det är ju skönt.

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0