Sent måndagsinlägg

Har velat blogga men inte haft tid för datorn på ett par dagar.

Vi såg filmen New Moon i fredags kväll och den var väl ok men ett väldigt abrupt slut, antar att det kommer ännu en film?!

I lördags storstädade vi, vi hade inte städat på säkert 4 veckor... Men men så är det när man har fullt upp inför jul, resandet och sedan hade vi ju gäster också.

Sedan 18.00 åkte vi på kryssning, och vi var så nära tt missa båten... Vi kom till bilincheckningen 18.32 och de stängde egentligen 18.30. Snacka om tur! Hatar att vara ute i sista stund.
Vi hade det mycket trevligt, mycket snack och skratt. Barnen älskar det och Henry rockade loss på knattediskot =)
Alicia vann en tävling, ovanligt eller haha?! Man skulle bygga något av legobitar och finaste konsten vann. Hon byggde en stad som innehöll Eiffeltornet, en flygplats och Viking Line terminalen. =)
Så hon vann lite småsaker pyssel och annat.
Det var otroligt mycket barn med denna gång, lektjejerna hade fullt upp med att hinna med alla aktiviteter för barnen men jag tror de hade kul de också.

När vi väl kom hem igår så vet jag inte vad vi egentligen gjorde men jag hann inte sitta vid datorn i allafall.

Idag var det jobb igen och moppedags... Men det gick bättre idag, frös inte alls trots -10grader. Hade termobyxor och fleecevantar. Men det är tungt fysiskt och jag spänner mig p g a det svåra underlaget av snö och is. Så kroppen är stel och fysiskt överarbetad efter rundan.

Idag ringde de från Alicias skola att vi måste hämta Alicia för att det brann på skolan. Någon hade tänt eld på en papperskorg säger Alicia, fröken sade något om fyrverkeri till mig. Så skolan var rökfylld och full av brandmän, poliser och t o m en ambulans men ingen var skadad.
Felix hade gått tidigare från jobbet så han kunde hämta henne.
Läskigt sådant där, röken är ju farligare än elden egentligen och det här handlar ju om ren sabotage, mordbrand kan man väl säga.
Nu gick allt bra men ändå.

Ikväll har jag tvättat stora lass tvätt. Vår unge herr Henry har börjat kissa på sig igen, han har varit blöjfri i ett år men nu de senaste veckorna kissar han på sig i princip varje dag, i fredags 4 ggr.... Fattar inte det. Vill inte bli arg men det känns som det är medvetet vissa ggr.
Vi har fått börja ta ut honom på toa varannan timme så att han ska klara det men det är tråkigt.
Han var ju så duktig, inga problem alls förut. Han är ju 4 år gammal!
Jaja, det vänder väl så småningom.

Imorgon så ska Henry på öronkoll, läkaren ska bara kolla att rören sitter rätt och att allt ser ok ut. Han har ju faktiskt knappt haft problem med öronen sedan rören sattes in.

ha nu en riktigt härlig tisdag!

Kommentarer
Postat av: anna

oj oj. Det var ju inte så bra med elden. Nu blir man lite rädd. är bättre i ryggen men vi får se om jag går till jobbet imorgon

kram

2010-01-12 @ 17:42:51
URL: http://annaadidas.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ang att Henry kissar på sig - är det när han är utomhus eller inomhus? På dagis när de är ute och leker, särskilt vintertid har barnen mycket lätt för att glömma att gå på toa, de känner inte det förrän det är försent. Men om han börjat kissa när han bara är hemma, verkar det nästan vara en uppmärksamhetsgrej eller trots. Låtsas som det regnar, torka o säg bara "oj då och nu får du gå o bada" och se om det går över.



Du skulle ju inte köra moppe utan ta bil om det var sånt väder? Jätteroligt verkar ni ha på era kryssningar, avundsjuk =) Om jag o barnen kommer till er under påsk - hade vi inte kunnat boka en sån kryssning tillsammans då? =)

2010-01-12 @ 22:29:15
Postat av: Kerstin

anna: Skönt att ryggen är bättre men du måste gå på sjukgymnastiken så ryggen inte blir värre igen.

Kram



Ingells: =)

Nej, det är mest hemma men även ute, på dagis m.m. Jag tror det är uppmärksamhet han vill ha. Vissa dagar kissar han inte på sig alls som igår t.ex. Så det är olika dag till dag. Försöker låtsas som det regnar men när det händer gång på gång då blir jag lite arg, känns som det är medvetet.



Moppen tar jag om det inte är så många minsugrader, ev. kör jag bil imorgon, får se.



Tänkte faktiskt boka in en kryssning till Påsken och det hade varit skitkul om vi kunde åka ihop. Säg till när ni kommer så bokar jag när det dyker upp gratisresor. Men det måste vara minst 2 vuxna per hytt så det kan blir knepigt.

Men Emma räknas som vuxen så det går nog om hon följer med. Barn under 5 år räknas inte in som en person i hytten, så Henry "räknas" inte.

Men hör av dig så ska det nog fixas =)



Kram

2010-01-13 @ 17:38:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0