Snökaos igen..., R.Kelly here we come, förkylning pågår

Ja, så ser det ut hos oss. Snökaos pågår just nu och har gjort sedan lunchtid typ.
Jag hann ut och dela en villagata med moppen innan snön började falla.

Jag klarade av det i alla fall men det var inte så kul för någon av oss, snö är inget vi brevbärare är speciellt förtjusta i...

Nu är biljetter inköpta till R.Kelly konserten 25/3 på Fryshuset här i STHLM. De gick på 530kr styck men då står vi nära scenen, hoppas det inte blir för mycket tryck i publiken för då får jag panik...
Har egentligen inte råd men kommer att ångra mig om jag inte går, jag är ju uppvuxen med hans musik. En stor idol för mig trots alla skandaler om kissande och småflickor =)

Jag har blivit så förkyld, sitter och snörvlar och nyser, kan inte andas... Jobbigt men men jag trycker i mig frukter och hoppas det lägger sig.

Henry är bra nu men kommer att vara hemma med pappa imorgon ändå, en extra vilodag för de båda.

Har precis betalat räkningarna för denna månad så nu är kontot tomt igen... Men men snart vänder det för oss så att vi kan börja spara pengar, cash, kudi, geld igen.

Igår såg jag filmen "2012" och den rekommenderas. Otroligt effektfullt och animationerna får en att tappa hakan. Själva storyn känns som man hört förut typ, jordens undergång är nära, men filmen får ändå ett gott betyg av mig. Jag brukar såga de flesta filmer så det säger väl mycket.

Nu ska jag se på film, ovanligt va?? =)

De upp i snön imorgon, för det kommer mera!! BLÄÄÄÄÄ

Kommentarer
Postat av: Ingela

Värsta snöstormen i Skåne idag och mer mer mer förväntas det bli. ÄR SÅ TRÖTT PÅ DET!!! Kudi - är det ett nigerianskt uttryck? Hoppas du snart bli fri från förkylningen! Kram

2010-01-27 @ 22:01:51
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: Kerstin

INgela: Jasså, även ni har äran att få snö. Här har snön inte försvunnit sedan den kom då i mitten av december men nu snöar det mer ovanpå den gamla, så det är en mysig grund att gå, cykla, köra på... Är också så trött på det, hatar verkligen snö!

Kudi är slang för pengar på nigeriansk engelska, de har många smeknamn på pengar =)

Kram

2010-01-28 @ 18:27:18
URL: http://chetti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0