Söndagsångest

Redan söndagkväll bläää
Ännu en jobbig och kall vintervecka väntas...

Har haft några sköna dagar i alla fall. När skrev jag sist? Var det i torsdags?

I alla fall på fredagen så var det mest jobb och sådant. På kvällen såg vi "This is it".
Michael Jackson dokumentären. Sorgligt och famtastisk film, varför skulle han då redan? Han hade så mycket kvar att ge!!

Lördagen gick i ett lugnt tempo. Ordnade upp alla mina recept och satte in de fint i min nyinköpte pärm, något jag tänkt göra i flera år.
Gjorde lite månadsbudget och året börjar fattigt men det vänder snart =) Och då blir det till att spara varenda krona till vår efterlängtade Nigeriaresa.

Sedan tog jag en tur till Skärholmen och handlade nya fingervantar åt Alicia och märken att stryka på Henrys håliga byxknän. Finns det något barn på denna jord som slarvar bort fler vantar än Alicia, tror det är 5 par änsålänge denna vinter... Plus tre tjocktröjor, hon vet inte var de är och vi har letat typ överallt. Tråkigt att saker bara försvinner, kläder kostar ju!

På kvällen var dte filmdags och vi såg "I love you Betty Cooper" vilket är en komedi. Handlar om några ungdomar och deras vilda avslutningsnatt. Helt ok tycket jag, ganska rolig.

Sedan såg vi "Funny people" med Adam Sandler. De som gillar Adam Sandler får inte missa denna. Tyckte den var bra och väldigt sevärd.

Har en massa filmer som bara väntar på mig, men hur ska jag hinna med? Ikväll blir det nog en film i alla fall, när barnen somnat =)

Idag har dagen bestått i att städa ut 2 veckors smuts, det blir en hel del... Nu blir det mat här och sedan bara slapp resten av kvällen.

Samla krafter, det ska tydligen snöa mycket senare i veckan blää och kallt ska det bli.

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0