Måndag

Och nu är det 3 veckor kvar till min semester, längtar! F har 4 veckor kvar.

Var en skitlugn dag på jobb, vi slutade vid 12.00, alldeles lagom tid =)

Jag gick hem, tränade och softade innan jag hämtade barnen. 

                                                

Har gått upp 1hg förra veckan men det känns helt ok med tanke på vad jag ätit och druckit i helgen. Jag började dagen bra, men har faktiskt ätit glass och lite Mariekex för jag var såhungig innan maten och lite förbannad på fritids.

Alicia var på stranden så jag ringde och frågade när de skulle komma tillbaka, jo men om ca 20 minuter sade dem, så jag och Henry väntade och väntade och väntade, när det hade gått en timme då stack jag hem...
Liksom slösade min tid bara på att sitta och vänta... Så F gick tillbaka senare och hämtade henne.

Roligt att de tar ut fritidsbarnen varje dag men då borde de ha någon speciell tid där de återkommer så man slipper vänta.

Min systers fest var fantastiskt rolig! Liveband, gott vin, god buffé mat och dessert och alla mina älskade syskon. Vi dansade, sjöng och hade kul! Ville inte att det skulle ta slut.
Gick och lade mig efter 03.00, det var längesedan.

Resan hem gick sådär, mådde ganska illa blää

                                                          

Idag läste jag på textv att 3 av 6 spår var stängda för trafik från Malmö C p g a att värmen krökt spåren... Helt sjukt, dessa spår klarar ju varken svensk vinter eller svensk sommar. Jag är glad att jag åkte hem igår och inte idag.

Imorgon ska jag bara jobba typ en timme, sedan vabba för Alicia. Vi ska till specialistläkare som ska titta å hennes utslag (molusker??) Vi sätter plåster över de på halsen så att hon inte rör och smittar andra.

Ha en skön tisdag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0