Tisdag

Idag jobbade jag typ halva dagen. Alicia fick följa med till jobbet, vi åkte tre olika bussar i över en timme för att komma till specialistläkaren. You got to love Sthlms avstånd =)

Vi var inne hos doktorn i mindre än 5 minuter där det som jag misstänkte konstaterades. Alicias utslag är molusker, ett virus som blir som utslag. Tar upp till 6 månader innan de försvinner av sig själv. Hon kan gå till fritids och det smittar genom hudkontakt så vi kommer sätta tejp över de på halsen.

Läs mer här:

http://www.vardguiden.se/Sjukdomar-och-rad/Omraden/Sjukdomar-och-besvar/Mollusker/

Sedan tog det över 2 timmar för att komma hem igen, 3 bussar hem och en massa väntetid...

Tillbaka på jobb, jobbade en dryg timme till sedan slutade vi och stack och hämtade Henry.

Nu är vi hemma men ska strax ut och äta lite god mat för att fira vår dag. På fredag ska jag och F ut själva och äta middag/gå på bio för att fira på riktigt.

                                                 

Usch sköter inte maten, har kommit i en svacka, händer alltid efter Skåneresor... Tränar dock men sköter inte maten alls... Köpte t o m ett paket muffisn idag som jag vräkte i mig, underbart goda äpple och kanelmuffins... Dåligt samvete och jag vet vad detta kan leda till. Måste ta tag i det igen, träningen borde sporra mig till att äta bra.
Känner dessutom irritationen som sockret ger mig, helt sjukt. Det gör mig helt irriterad när jag ätit det och det är väl det dåliga samvetet också som spär på irritationen??

Jaja, ha det bra nu!

Kommentarer
Postat av: Madde

Sthlm är stort. Vi är där på lördag. Ska på kryssning. Funderar på att åka till Junibacken ...

2010-07-07 @ 11:09:31
URL: http://bloggen.fi/detenaochdetandra
Postat av: Kerstin

Madde: Jasså, vad kul! Tycker själv Junibacken är överskattat och dyrt, var där en gång när henry var bebis. Kanske bättre när barnen är äldre?!

Ha så kul i STHLM!

2010-07-07 @ 19:51:33
URL: http://chetti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0