Vi hade det riktigt mysigt igår

Jag och gubben var ute igår ensamma, händer väl 1-2 ggr per år.

Familjen Umukoro passade barnen. Vi åkte till Heron City och åt kinamat (såklart) och sedan gick vi på bio och såg Eclipse.
Filmen var helt ok, har man börjat se dessa filmer så måste man se fortsättningsfilmern, det kommer flera. Den är full av kärlek, drama och svartsjuka och så självklart en massa varulvar och vampyrer.

F brukar vara ovillig till att lämna bort barnen men även han njöt i fulla drag och vill gärna göra om det snart igen.

Jag frågade Henry innan vi gick varför ska mamma och pappa gå ut ensamma och ni ha barnvakt? Henrys svarade "för att ni har varit med oss så länge" haha vilket roligt men så träffande svar.Så detta lär vi vl göra om oftare, vi behöver det, fylla på kärleken och äktenskapsloket med mer kol för att kunna tuffa vidare genom vårt liv =)

Värmeböljan fortsätter och vi har över 30 grader här i Norsborg, underbart!

Änsålänge idag har vi bara handlat och håller just nu på att tvätta. Efter vi tvätta klart så blir det stranden i någon timme för att svalka av oss.

Åh, två veckor kvar till semester och F har tre veckor. Vill att det gå snabbt men samtidigt inte för då är ju juli snart slut...

Ja, har väl inte så mycket mer att säga idag! Njut nu av vädret för snart kan det vara över!

Kommentarer
Postat av: Ingela

Här är också extremt varmt för att vara i Sverige - det gäller att njuta av värmeböljan för den lär ju inte vara hela sommaren! Härligt med en barnfri kväll! =)

2010-07-11 @ 11:54:53
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Ingela: Vi njuter för fullt men jag tycker den borde vara hela sommaren för det är "h*n" skyldig oss efter den fruktansvärda vintern =)

2010-07-11 @ 18:48:25
URL: http://chetti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0