Jahapp så var det onsdagkväll igen då

Har inget speciellt att säga för det händer inget speciellt just nu på både gott och ont.

Har precis gått igenom månadens utgifter och det är tragiskt hur mycket räkningar vi har... Försöker att hålla igen, dra ner, ändra om för att det ska minska men på något sätt så lyckas de öka... =(
Jaja, vi går ju runt och kan dessutom spara men vi sliter ju som djur (typ) på våra jobb så då ville jag se ännu mer pengar över i plånboken efter räkningarna. Men det är inte våra inkomster det är fel på utan att vi har så föbannat mycket räkningar och vi har väl inte mer än andra tänker ni kanske??
Men vi har ju saker som hänger efter fortfarande från företagstiden... Men men, så är livet.


Nu ska jag gå och ta Henry, som ligger och gnäller i sängen! Torsdag imorgon, sista jobbedagen för veckan sedan ledighet i 3 dagar, supernice!!


Ciao

Kommentarer
Postat av: Ingela

Ja, fy vad mycket räkningar! De tar aldrig slut! Är också väldigt oroad för våra utgifter - ligger back... Det ordnar sig, säger Jocke. Vi får väl hoppas på det - man vill ju inte vara nästa par ut i Lyxfällan! Glad midsommar! Ses nästa helg! =) =) =)

2010-06-24 @ 07:47:02
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Ingela: Eller hur? Jag är inte oroad längre av att vi inte ska klara av utgifterna, med tanke på vad vi redan gått igenom senaste åren så är vi rika nu.

Men människan är girig och vi vill ha mer inkomster och mindre utgifter. Men men det kommer lösa sig med tiden men inte av sig själv, det ordnar sig inte av sig själv, tro mig!

Kramis och vi ses verkligen nästa helg!

2010-06-24 @ 19:01:25
URL: http://chetti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0