Lördagen och dess bestyr

Igårkväll kollade jag på en film

"the new daughter" med bl.a. Kevin Costner. Och den var väl sådär, är en thriller men ganska långdragen och slutet var som med många andra filmer inte ett riktigt slut. Undrar om det kommer en 2:a eller slutet bara ska vara så dåligt?!

Idag hade jag en ordentlig sovmorgon, sedan blev det en lätt frukost och sedan upp på träningscykeln och lite magträning efteråt.
Idag har jag rensat ut alla gamla och för små kläder ur Alicias garderob och lagt ner nya och fräscha kläder. 5 byxor är på väg från Ellos, hoppas de passar. Alla byxor sitter alltid lite tight på denna dam, synd.

                                                       

Mitt nya nagellack är verkligen rosa. Köpte det för ca 40 kr på H&M och det är en sådan härlig, somrig pastellrosa. I love it men Alicia sade att det var fult och för rosa, hon gillar mina genomskinliga bättre.
Har den senaste veckan tagit på mig Dove, Summer Glow, vilket är en body lotion som bygger upp en lätt (?) solbränna. Jag är nu ganska brun, på de ställen jag tagit på den. Tyvärr lite missfärgad här och där men det är ändå bättre än många av dessa Brun utan sol produkter. Rekommenderas för oss som undviker att sola = cancer...
Har ätit lite godis idag och det känns direkt på något sätt, konstigt faktiskt,  kanske mer psykologiskt?

Henry är bättre idag så han fick gå ut och cykla på gården. Hoppas han inte blir värre nu bara. Värmen har blvit kyligare, jag vill ha 25-30 grader och inte 18-19 vilket för mig är en enorm skillnad.

Försöker fortarande hitta cyklar på Blocket och har hittat några stycken, får se om vi har tur att få en av dem för de flesta säljer slut snabbt!

Ha en fortsatt härlig lördag


Kommentarer
Postat av: Anna

Den där dove har jag med kört med. den e bra tycker jag.

Lite får du unna dig. Du är enormt duktig och stark. Cyklar på jobb och tränar varje dag

Kämpa på hej och hå

2010-06-05 @ 18:01:34
Postat av: Kerstin

Anna: Jo, jag vet att man ska unna sig men då syns det direkt på vågen bläää

Bättre att unna mig när jag nått mitt mål. Ska försöka köra ännu hårdare de kommande veckorna. Måste vara fin på 40-årsfesten!!

2010-06-06 @ 19:28:47
URL: http://chetti.blogg.se/
Postat av: Ingela

Du är ju alltid fin!!! =) Dove-krämen kör jag också med men bara på underarmar och från knäna och neråt. Men jag tar kanske bara tre ggr i veckan för att inte det ska synas mer än en trevlig "suttit i solen i helgen"-bränna. Det har inte blivit missfärgat på mig, men på torra fläckar som knän och armbågar kan det ju verkligen bli mörkt. Smörj dessa ställen med en fet kräm före applicering är mitt tips...

2010-06-07 @ 10:25:14
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: annazeta

Hej gumman.

Ett tips är att köpa bodypeeling, finnS för billig peng på HM och skrubba kroppen innan du smörjer dig med brun utan sol, då blir färgen jämn och fin. Sen kan du be mannen hjälpa dig med ryggen där man inte kommer åt.Jag brukar tvinga min man att smörja ryggen och den gången han glömde att tvätta händerna var det INTE uppskattat :)

2010-06-07 @ 14:54:41
Postat av: Kerstin

INgela: Tack =) Tack för tipsen, får nog smörja mer sällan. Mina armar börjar fjälla av färgen också...



annazeta: Hej mamma Anna!

Tack för tipset, ska absolut testa bodypeeling.

Kram till dig och lilla familjen =)

2010-06-07 @ 18:25:46
URL: http://chetti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0