Sommarvärme har vi och det är dejligt

Strålande sol och 22-23 grader, underbart!

Har börjat våga släppa på barnen mer, både Henry och Alicia får vara ute själva på gården med uppmaningen att bara vara på gården. Jag har balkongdörren öppen ifall de vill något. Visst är jag orolig men jag litar på Alicia och att hon ser efter sin lillebror.

                                              

Nu är det ganska spikat att det är Turkish airlines vi kommer åka med. www.turkishairlines.se Har pratat med både flygbolaget och folk som åkt med dem och de har varit nöjda.
Det dygnet vi måste spendera i Turkiet kör de en till och från hotellet och man får hotellet inkluderat i priset. Ett dygn i Istanbul på köpet är ju lite spännande, har aldrig varit i Turkiet.
F måste dock skaffa turkiskt visum för att få komma in i landet. Först måste vi fixa nytt pass åt honom vilket jag gärna vill ha fixat ganska omgående med tanke på Nigeria och deras långsamhet vad gäller byråkrati.

Så ev. bokar vi redan i helgen, passar på nu när priset är så lågt (?) som det är, 33000kr för 3 vuxna och 2 barn. Vi får låna lite av barnen sparpengar men det kommer vi ju sätta in igen så snart vi kan.

Hmm, semesterplaner, vad ska vi göra/har vi råd att spendera på under våra semesterveckor? Jag och F får 2 veckor ihop nu i sommar, barnen får 5 lediga veckor så det är ju skönt för dem.
Vad har ni för planer i sommar?

Ha det gott

Kommentarer
Postat av: Ingela

Har inga planer för sommaren alls. =( på ont o gott... Vi får helt enkelt se om det blir pengar över efter festen, troligtvis inte... =(( men lite dagsutflykter till gratis/billiga platser. Simon o Albin ska på simskola också så förmiddagarna under två veckor är bokade. Visst är det härligt med sol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010-06-04 @ 13:40:11
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Ingela: Denna simskola varje sommar, Albin kan väl redan simma?!

Älskar sol, underbart men kunde varit lite varmare

2010-06-04 @ 14:01:46
URL: http://chetti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0