Tandläkarbesök, sugen på gott

Ja, idag var det så dags för Henrys tandläkarbesök. Han var så duktig men han hade ett hål plus att det på flera ställen var på väg att bli hål...
Hon sade att det är ett litet hål och de andra kan vi stanna upp gneom att borsta ordentligt men ändå... Och att mjölktänder är lite mjukare än de permanenta.

                                                         


Tänk att min lille 4-åring har ett hål som måste lagas, dåligt samvete, dåligt samvete men vi borstar faktiskt 2 ggr per dag och han får bara godis om lördagar. Då får vi väl borsta ännu noggrannare i fortsättningen.

Alicia har ju superfina tänder och även jag, har haft ett hål i hela mitt liv (när jag var barn) så vi skyller på pappa F. =)

Så vi fick en ny tid redan på fredag eftermiddag och då ska tandläkaren laga hålet.

Åh, vad jag var sugen på gott idag, även nu känns det som kroppen har ett hålrum som måste fyllas... Men men har inget hemma och ska stå emot detta sug!

Det blir antagligen så att F får dra till England och söka pass där. Krångligt men här i Sverige kan de inget och vet inget... De kan inte göra pass och när man söker detta nya epassport så måste vara där i egen hög person och fottas och ta fingeravtryck.
F har pratat med de i Sverige och England och han ska prata med de igen. Antagligen kanske vi åker allihopa till England under semestern för att fixa passet.

                                                         
 
Ambassaden tyckte först att han skulle åka med ett tillfälligt resedokument och fixa passet i Nigeria istället men då går ju hela semestern till att resa till huvudstaden, bråka med passgubbarna där, åka till svenska ambassaden och stämpla PUT (permanent uppehållstillstånd) m.m. Så vi vill ha gjort allt innan vi reser såklart så vi kan njuta av våra tre veckor där.

Ha en skön kväll =)

Kommentarer
Postat av: Ingela

Fy vad krångligt! Pass är ju inte direkt en anledning man vill åka till England för =( Och lägga en massa pengar till =( tycker synd om er!

2010-06-16 @ 07:37:49
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Ingela: Ja, det är helt sjukt. Men men så är det att vara nigerian som F brukar säga. Hoppas nu allt löser sig bara så han kan söka svenskt medborgarskap sedan och skita i alla dessa ambassader typ...

2010-06-16 @ 21:10:48
URL: http://chetti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0