Vabb, tandläkarbesök

Ja, idag var jag ju också hemma och vabbade men Henry verkar vara helt frisk reda. Knappt hosta, förkylning eller varm, skumt men väldigt skönt hur snabbt han tillfrisknade även denna gång.

                                                   

Så vi var hos tandläkaren och ni skulle sett hur duktig Henry var och hur bra tandläkaren och sköterskan var. Han skojade, pratade och lät de blåsa, spola, torka, borra med två olika borrar, putsa och greja. Han var otroligt duktig!
Han sade bl.a. "Jag är inte rädd" "Det gör inte ont" haha gullungen.
Nu är tanden som ny, han blir kallad nästa vår igen och då hoppas jag alla tänderna är tipptopp!

                                            

Kom precis hem från veckohandlingen och shit vad livsmedelgrejer är dyrt, jag spenderar ca 12-1300 kr i veckan... Nu är hela frysen och kylen full igen.
Men dessa blöjor och underlägg i sängen är dyrt. Ska kolla om vi inte kan få de subventionerade?! Nu är det jusåhär att unge herrn Henry också kissar i sängen vareviga natt.
Så vi lyckades skapa 2 sängvätare...

Vet inte om vi gjort något fel eller vad vi kunde gjort annorlunda för att de inte skulle bli sängvätare??!
Alicia använder blöja och Henry använder sängskydd för han vägrar blöja. Jobbigt och dyrt!!
Har läst lite om sängvätning på www.torrnatt.nu och barnen ska absolut inte ha blöja tydligen så fr o m inatt skippar vi blöjan och använder endast sängskydd. Läste att man kan få dessa gratis hos vissa landsting, ska kolla upp detta.

Nu ska jag kolla lite på bloggar, imorgon är det dags för Citymails årliga fotbollsturnering samt fest på kvällen. Ska bli kul trots att vi är väldigt få som ska gå.
Det kommer vara svårt att ta sig fram p g a bröllopet men vi ska försöka undvika paret så mycket som möjligt!!

Om två veckor sitter jag på ett tåg till Malmö, ska bli supernice med att träffa släkten igen och få vara barnfri 48 timmar =)

Ha en fortsatt skön fredag!

Kommentarer
Postat av: Tessan

Imorgon smäller det!

2010-06-18 @ 22:31:48
Postat av: Ingrid Poulsen

Jag tror att kissandet är en omognadsgrej. Håller Ni igen med drickandet om kvällarna? Hör efter omNi inte kan få gratis skydd till sängarna. Gamla människor kan få det. Det blir ju mycket tvätt också. Det skall bli roligt att Du kommer. Sängen skall vara bäddad!

2010-06-19 @ 11:37:50
Postat av: Kerstin

Tessan: Visst smällde det hahaIngrid/mamma: De får ju dricka till kvällsmaten men kanske får halvera det eller något. Ska kolla upp om vi kan få gratis liggunderlag.

Yes, sängen bäddad och gos med kattskrället

2010-06-20 @ 16:29:05
URL: http://chetti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0