Är trött och vill lägga mig men

måste först slänga in dagens inlägg.

Tredje dagen på mitt nya sunda liv och det går helt okej. Visst är jag hungrig för jag äter mindre men sålänge jag har min Cola Light/Zero så är det lugnt =)

Nästa onsdag är det avslutning på Alicias simskola och de ska då visa upp vad de kan. Alicia har tagit 7 simmärken till denna kurs... Så det blir dyrt, 30kr märket ju...
Hon är nu på 4:e klassares nivå. Kan simma 150meter bröst och 50 meter rygg. Dra en kompis i livboj i 10 meter. Hon är så duktig min lilla tjej!

Men denna tjej har världens mest hemska morgonhumör... Hon är så sur så sur och vad jag än säger bemöts av ännu mer surheter.
Och detta kivande mellan barnen är så jobbigt!! De bråkar, härmas, knips, rivs m.m. konstant.

Imorgon har min lillebrors tjej Beräknad Förlossningsdag men pratade med honom idag och där var ingen bebis på väg. Men att gå över tiden med första barnet är vanligt så det är bara att vänta tills lille gossen behagar titta ut. Tyvärr lär jag inte se honom som nyfödd buhu. Jävla avstånd vi har till Skåne!

Usch vad jag stressade på jobb idag. Hela dagen gick i 150 bara för att hinna med. Jag hann med jobbet i sista sekund men väl hemma hade jag drygt 20 minuter på mig att äta och duscha för att sedan åka och hämta Alicia från kyrkan och sedan iväg till simskolan.

Nu ska jag runda av här och gå och sova!! En bra sak med inget socker i kroppen, jag somnar direkt och sover som en stock.

Just det nu har det gått över en vecka sedan vi inföde de nya sovrutinerna och vet ni vad? Det går alldeles fantastiskt bra. Vi säger godnatt till barnen och sedan somnar de utan skrik eller gnäll av sig själva i sina sängar på under 5 minuter!! Och de sover hela natten i sina sängar!
 
Ha en skön torsdag, snart är det helg =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0