Grattis Kalle!!

Idag fyller barnens kusin Kalle 9 år. Så vi hurrar för dig och pratar om hur ledsamt det är att vi bor så långt borta och inte kan komma på ditt kalas =(

Idag har vi en riktig slappedag, film och XBox är det som gäller. Jag ska laga till någon oxsvansgryta också med mycket grönsaker. Nyttiga är vi ju nu =)

Köpte lördagsgodis igår och kunde inte hålla mig, åt säkert 15 bitar... Så fr o m nu så blir det att vi köper lördagsgodiset på lördagar. Går inte att ha något hemma, dumma sockersug!!
Det enda positiva är väl att det blir mindre godis att knapra på idag.

Såg en riktigt bra film igår "Blindside"



En ung hemlös afroamerikan blir "räddad" av en förmögen vit familj. Mamman, Sandra Bullock och den unge killen spelar fantastiskt! Även sonen i familjen spelar så bra.
Den är baserad på en sann historia och ni måste se den!
Har ni sett den? Vad tyckte ni?

Idag såg jag en annan bra film "Up in the air"



Den handlar om en man i medelåldern, George Clooney, som är singel och utan barn. Han jobbar som "avskedare", företag hyr in honom för att avskeda folk på ett bra sätt (?). Jag tyckte den var bra och annorlunda. Se den! Har ni sett den? Vad tyckte ni?

Ikväll står valet mellan "Brothers", "Alice i underlandet" och en film med Will Ferell "Welcome America". Svårt val, ska se alla men vilken blir vinnaren ikväll?

Ha nu en fortsatt skön lördag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0