Mitt nya liv dag 2

Hej på er!

Nu är jag igång med mitt viktväktande igen och denna gång så ska jag vara viktväktare livet ut??!! Jag ska göra ett riktigt försök denna gång att stanna vid min målvikt. Igår höll mitt huvud på att sprängas av sockerabstinens... Men det gick över och idag känner jag ingenting.

Är inte ens sugen men konstant hungrig. Jag vet att jag säkert äter för lite men det är effektivt, i början i alla fall. Jag äter lite mer när jag märker att min viktnedgång avstannat.

Jag vägde ---- igår och min målvikt är 59,5 typ. Vill sedan ligga mellan 59,5 - 61,5 kg och det är där jag behöver viktväktarna och deras stöd, råd och recept.

I söndagskväll kollade jag på en film "Hostel". Bryr mig inte om att lägga in trailern... Det var en smaklös film med en massa slaktande av människor och liknande. Är trött på sådana meningslösa filmer. Läskiga ja, men de får gärna ha någon djupare mening?!

Nu är det ganska så bestämt att jag får semester vecka 30-32. F ska söka samma tid så vi får hoppas han får samtidigt men troligtvis inte... Vi får se!

Ja, annars lunkar livet på härhemma. Igår började Svenska Hollywoodfruar och det var ju roligt att se =) Ikväll kommer Desperate Housewifes. Så nu finns det ingen tid över för filmer =( Får bli desto fler under helgen.

Ha en skön tisdagkväll så hörs vi


Kommentarer
Postat av: paula

SER DU INTE THE MENTHALIST? SEXYIEST MAN ALIVE :-)

2010-03-09 @ 22:16:32
Postat av: Kerstin

Nej, det kollar jag inte på =) Men jag vet vem skådisen är hehe

2010-03-10 @ 22:29:25
URL: http://chetti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0