irriterande...

Glömde anmäla tillfällig föräldrapenning/VAB till Försäkringskassan igår... Vilket betyder att jag inte får några pengar för halva dagen.

Jag brukar komma ihåg men igår var det så mycket att jag totalt glömde. Det rör sig om knappt 300 kr men det är pengar det också.

Har mailat FK och hoppas jag får anmäla i efterhand men det är nog rätt kört. Har i alla fall anmält idag så får vi se om vi kan trixa med datumen?!


Kommentarer
Postat av: Stamp-E

jo fan, det är lugnt, klart du får ut cashen i efterhand.. man får bara hitta på en bra anledning till varför man inte gjorde det direkt... så ljuuuuuug.... :D

2010-05-13 @ 14:51:03
URL: http://stamp-e.bloggagratis.se
Postat av: Kerstin

Stamp-E: Vad ska jag säga? Har du någon bra nödlögn?? =)

2010-05-13 @ 17:27:36
URL: http://chetti.blogg.se/
Postat av: Stamp-E

barnet var så sjukt så du glömde det, bilen kraschade, ni hade inbrott, datorn pajade, telefon-ledningarna nedrivna... geez.. du kan säga vad som helst, bara du hittar på något.. de kommer bara ge dig dina cash...men du... alltså, när du kommer med en motfråga efter en kommentar, skriv den då så klart inte bland kommmentarerna i det gamla inlägget.. av en mega-mega-slump så såg jag denna... men det var nog en engångs-företeelse.. så nästa gång, antingen maila mig, skriv kommentar i min blogg eller bara gör ett roligt nytt inlägg med typ: hur skulle ni ljuga för att rädda situationen? tips från og-blogger... :D ...

2010-05-20 @ 09:48:17
URL: http://www.stamp-e.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0