Jag blir så förbannad

på dessa människor som jobbar med barnomsorg i Botkyrka Kommun. Fick hem barnomsorgsfakturan idag och vet ni vad det står?!
Alicias fritidshemsplats avslutades i mars/april ehh va?

Jag ringde och sade att det blivit något fel och hon jag pratade med skulle maila någon som visste mer och se vad som hänt.

De skulle ju ta bort den felaktiga reggningen av Alicia i april, hon har ju varit reggad två ggr ända sedan augusti, en som 4-timmars och en som heltid. En kvinna från kommunen mailade och allt skulle nu vara fixat, 4 timmars reggningen skulle vara bortplockad. Förra fakturan var rätt men nu på denna står det alltså att Alicias plats är uppsagd i mars *arg*

Jag mailade även Medborgarkontoret och sade att det är deras fel och att de bör fixa det omedelbart. Och att jag kommer lämna henne som vanligt på fritids då vi inte gjort något fel.
Alla dessa papper hit och dit och okunnigt folk som jobbar i denna kommun. Kan man bli annat än förbannad??

                                                             

Idag fick jag min älskade cykel!! Den är så fin, som ny och jag cyklade glatt och hämtade Henry. Han fick sitta bak på pakethållaren på vägen hem, jag cyklade inte utan ledde cykeln. Äntligen har jag cykel igen och jag ska köpa ett rejält och bra lås, kanske två?!

Imorgon är det dags för Alicias vårkonsert där hon ska spela Ida, Emils lillasyster. Ska verkligen bli underhållande att se, Henry ska med också och det är jag lite rädd för... Han kanske får ett av sina fina utbrott?!

Imorse vägde jag --- och nu är jag igång. Tränade precis och ska träna varje dag, försöka i alla fall. Matscheman är skrivna och nu ska d ewföljas också, jag är peppad och vill klara detta. Vill förändra familjens matvanor till det bättre.

ha det gott


Kommentarer
Postat av: Anna

ring till dem eller gå till medborgk bättre.



grattis till cykeln härligt.



Det här ska vi klara jag har ju tränat varje dag sedan tors och det känns härligt.

Har du fixat jillian nu?

kram

2010-05-18 @ 13:42:27
Postat av: Kerstin

Anna: Någon från skolan ringde upp mig idag och jag förklarade läget. Hon skulle ringa den som är ansvarig på Medborgakontoret och hon sade att de måste fixa detta. Vi har inte gjort något fel så vi kommer lämna som vanligt.

Sade att jag var riktigt förbannad =)



Jag har också tränat varje dag sedan i torsdags. Kan du länka till nedladdningsfilerna för Jillian?

2010-05-18 @ 22:22:52
URL: http://chetti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0