Kristi Himmelfärds dag

Hur många av er tänker på vår herre idag? De flesta njuter bara av att vi är lediga och vet inte alls varför vi är lediga.
Här däremot i Norsborg har de flesta gått i kyrkan. Här är de flesta troende. Jag har däremot inte varit i kyrkan men Gud är i mitt hjärta ändå.

                                                         

Idag tog jag en lång välförtjänt sovmorgon, åt en lång och god frukost och hoppade sedan upp på min älskade cykel och brände nästan 250 kalorier.

Idag var det tänkt att jag skulle rensa vask och badkarsbrunnen för vattnet stömmar inte ner ordentligt. Blää vad äckligt det var, sedan när jag ändå höll på så drog jag fram badkaret så golvet under rengjordes och sedan fortsatte jag bara. Badrumsskåp och torkskåp torkades rena. Det gjordes för 6 månader sedan så det behövdes ju ändå trots allt.

                                                            

Vi har precis kommit hem, vi var ute en sväng och åt sedan på grillen. De är så generösa med mat där att vi inte orkade äta upp och nu är jag så äckligt mätt.

Har precis suttit och funderat om jag verkligen är nöjd med min vikt och hur kläderna sitter, om jag kan fortsätta såhär, om jag verkligen vill se ut såhär när jag kommer till Skåne i början av juli?!
Och nej det är jag inte, vem försöker jag lura? Jag är kanske bra i andras ögon men i mina egna så är jag absolut inte bra.
Så på måndag gör jag ett tredje försök denna våren att få bort mina sista kilo, det är drygt 6 kg jag vill bli av med. Jag har bara gått upp drygt ett kilo sedan en dryg månad så det är ändå bra.
Jag har bestämt mig för att cykla varje dag innan duschen, 15-30 minuter varje dag vilket kommer öka min förbränning samt gör att jag inte vill förstöra min träning med dålig mat.
Jag längtar och vill, vill få kontroll över mitt maniska sockerätande och osunda livsstil. Man behöver inte vara jättetjock för att leva ett osunt liv! 

                                                                

Men men, nu njuter vi av vår lediga dag men lite tråkigt är det att behöva jobba imorgon...

Njut alla ni som är lediga imorgon, njut!

Kommentarer
Postat av: Anna

here we go. Jag körde på igår med Jillian Michaels och där förbränner man kcalorier. Svetten rinner. tränade igår och nu idag. Här ska fettet bort nu kan inte vänta tills på måndag.

2010-05-14 @ 12:06:42
Postat av: Kerstin

Bra jobbat!! Nu kör vi Anna!! Nu ska vi klara det!

2010-05-14 @ 20:55:58
URL: http://chetti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0