Måndag, lugn dag, operakikare, nya arbetsskor

Hej kära läsare!

Det var drygt att vakna och gå upp imorse för både mig och barnen men upp och iväg kom vi till slut i alla fall.

Det var lugnt på jobbet, skönt, var ett tag sedan. Slutade vid 13.40, hämtade ett paket som mamma skickat upp innehållande mina åksjukeband och åksjuketabletter som jag glömde i julas. Dessutom skickade snälla mamma upp sin operakikare som jag att få låna av henne. För nästa tisdag var dte så äntligen dags för mig och gubben att se en världsartist, Whitney Houston. Vi ska sitta högt upp och denna kikare är fantastisk, det kommer kännas som om hon bokstavligen står en meter framför oss typ.

                                                       
Inte exakt denna modell, min mammas är svart och av äldre modell.


Idag stack jag iväg till Skärholmen Centrum och till Intersport för att leta nya arbetsskor. Fick springa på löpband och så filmade de mina ben/fötter när jag sprang. Då såg de vilka slags skor jag behövde och jag är riktigt nöjd med skorna. Jag fick ett 30 dagars öppet köp garanti vilket betyder att jag får lov att använda skorna i 30 dagar och ändå lämna tillbaka dem. Toppen, eller hur?!

                                                        

Ja, nu ska jag kolla på bloggar och lite annat. Imorgon ska jag inte jobba utan jag ska på Skyddsombudsträff 8.30-16.00 och det ska bli kul med en paus från jobbet.


Ha det gott

Kommentarer
Postat av: Ingela

Skönt med specialutvalda skor - vad kostade dem?

2010-06-01 @ 07:44:04
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: Anonym

De kostade 890kr men det var rea, hade kostat 1200kr. Vi får skobidrag på 910kr var sjätte månad så jag betalade inte en krona =)

2010-06-01 @ 23:02:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0