Mycket ringande idag, läkarbesök

Jag spenderade en stor del av förmiddagen i telefon. Först ringde jag Henrys örondoktor och fick en tid till 13.10. F var där med honom och det var bra att vi åkte in. Vi fick örondroppar och en tid till onsdag då han ska rengöra hans öra noggrant. han hade inte riktigt tid till det idag.
Han tyckte det var bra att vi inte gett honom pencillinen!

                                                        

Tiden på onsdag är 11.40, sämsta tiden tycker jag. Morgontid hade varit perfekt. Men han var fullbokad och vi fick ta den.
Nu funderar jag på hur jag ska göra. Vabba halva dagen, hela dagen? Halva dagen 7-11, innebär att jag måste ha med henry på jobbet. Hinner annars inte hämta honom från dagis för att hinna åka till doktorn.
Det blir jobbigt att stressa tillbaka, lämna honom på dagis och sedan tillbaka till jobbet. Dessutom kommer jag då typ 12.40 till jobbet kanske...
Det bästa hade varit att vabba hela dagen, mest för Henrys skull då, så han slipper stressen.
Får prata med chefen och mina kolleger och se vad som är bäst.

                                                       

Sedan har jag pratat både med dagis rektorn och Alicias fröknar angående fredag och att vi behöver barnomsorg. Känns dumt när typ alla är lediga men rektorn förstod att ibland kan man bara inte ta ledigt.

Nu vill jag ha min cykel från chefen! han har inte hunnit se över den men köpet är klart och jag ska få den. Men jag vill ha den nu, hoppas det blir snart.

Ja, nu ska jag surfa vidare och sedan är det läggdags för barnen!

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0