Sommarvärmen håller i sig

Ja, detta är 5:e dagen med högsommarvärme för oss och det är riktigt nice. Jag klagar inte alls, älskar värmen och njuter   B-)
Den som klagar får spö haha

                                                     

Idag var det dags för Alicias utvecklingssamtal och där tog vi upp allt som Alicia sagt och känner. Hon verkar mer positiv inför skolan nu. Fröken sade att hon är väldigt framåt, kan otroligt mycket och lär de andra barnen saker. Hon är väldigt omtyckt av de andra barnen och på frågan vem som är deras bästis säger många Alicia. Att hon är rolig m.m.
Hennes humör är bättre tycker de, inte lika arg/ledsen/sur som i höstas. Då skulle de se henne hemma...

Det enda som de ska jobba med är att hon har svårt att komma med i leken när de leker ute. Hon tycker inte om att vara ute (för mycket barn, stora som små, stökigt, bråkigt, ja ni vet hur det kan vara på en skolgård) utan vill mest sitta inne och pyssla, rita och liknande. Inne leker hon med alla, pojkar som flickor men ute känner hon sig inte hemma utan utanför.


                                                     

Ja, dag 3 på nyttiga livet och F är också med på tåget, kul! Mycket roligare att kämpa tillsammans och lättare med maten och träningen. Det går bra och det känns som detta blir tredje gången gillt i vår, nu ska det klaras av.

Ha det gott nu i sommarvärmen


Kommentarer
Postat av: Ingela

Kul att Alicia är omtyckt - men det är klart att hon är - denna solstråle! Njut av solen!!! =)Här kämpar även jag med vikten - vill ju vara fin på festen (men anser att man kan vara fin även om man är tjock!!!)

2010-05-20 @ 07:53:22
URL: http://ingells.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0