Borttappade kläder *jag blir galen*

Min kära lilla fantasirika och kreativa flicka är världsbäst på att slarva bort sina saker och speciellt kläder...
Tre fina collegetröjor, ett par termovantar, termobyxor och otaliga fingervantar, mössor, tröjor m.m. Köpte nya termovantar i helgen och idag fanns det bara en i väskan...
Termobyxorna vet hon inte vart de är "jag vet att du kommer bli arg mamma men jag vet inte var..." är hennes försvar vareviga gång!

                                            

Vad gör jag för att få henne att förstå att man ska ta hand om sina saker?? Ska jag börja köpa kläder för hennes sparpengar eller vad?

Åh, är så förbannat trött på det!

Alicias kissläkare ringde idag för att höra hur det gick med minirinet, provtiden på 2 veckor har ju inte gått bra tycker jag så nu ska hon bli kallad igen och ev. få ett larm i sängen istället. Jag tror inte det kommer att hjälpa heller men vi får se...

Ännu en sak jag är så trött på, barn som kissar i sängen om nätterna!!

                                          

Idag blir det ett enda långt klagoinlägg för jag måste spy galla någonstans.

Men imorgon är det fredag och det är alltid gött!! Ska köpa plastjulgran och julpynt m.m. imorgon för att vi ska pynta för fullt på lördag.

Ni får ha en trevlig fredag och tänk på mig som ska ut och köra moppe i det här vädret *hjälp*


Kommentarer
Postat av: Ingela

Jag tror att 99 procent av barnen är så slarviga. De har bråttom in i klassrummet efter att ha varit ute. Kollar du noga i upphittat-högen? Visst finns det kläder som blir stulna men tror det är i minoritet. De kan ju hamna på andra avdelningar med och i torkskåp etc. Barnen fick två-tre par vantar var för två-tre veckor sedan och nu har de knappt ett par var kvar... mycket pengar läggs på kläder...

2010-11-26 @ 08:14:31
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Ingela: Jo, det ser ut som en tornado dragit fram i kapprummet... Så jag förstår att saker tappas bort.

Jag ska föreslå att de har ett ställe på skolan där allt kvarglömt läggs. För just nu har det ett hos vaktmästaren, ett i gympasalen och ett på fritids.

de borde ha ett så man slipper leta överallt, jag hämtar ju inte heller och på morgonen hinner jag ju knappt säga hejdå =)

2010-11-27 @ 23:04:50
URL: http://chetti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0