Bryter mitt datorförbud

Har ju gett mig själv datorförbud på fredagar men kände att jag i alla fall ville slänga in ett inlägg åt er, snällt va?

                                             

Idag var vi ju på barnläkarmottagningen med Alicia och vi är lite besvikna på läkaren. Hon kunde dålig svenska, var helt oengagerad och hade inte läst igenom Alicias journal eller något innan vi kom. Dessutom kändes det som hon inte var insatt i sängvätning...


Men Alicia fick Minirin utskrivet i alla fall och jag beställde de på Apoteket idag, 100 tabletter 578kr!! Och hon ska ta 4 om dagen... Sjukt dyrt och jag undrar om det inte finns rabatter eller något när det gäller barnmedicin? Eller i alla fall att man kan få rabatt/gratis medicin när man väl kommit upp i en viss summa. Någon som vet? Ska fråga när jag hämtar medicinen annars. Vi vil ändå prova det mest för Alicias skull men även för vår egen. Är trött på urindoften som ligger över vårt hem och madrasser... Trött på att tvätta sängkläder och täcken oavbrutet...


Och Henry får vänta tills han fyllt 5 år innan han får hjälp så vi ringer dit efter nyår och bokar en tid. Han ska inte få Minirin men väl en grundlig undersökning samt gratis sängskydd.


Ikväll blir det Idol och senare film för mig och F. Vi ska se Inception, en efterlängtad film för mig!


ha en underbar fredagkväll!


Kommentarer
Postat av: mamma

Du får betala medicin upp till 900 kr,därefter blir det 50% upp till 1400 kr och sedan 25% av kostnaden till 1800 kr och sedan FRIKORT! Förr fick alla barnens mediciner räknas samman och då blev det snabbare till frikort, men jag vet inte om reglerna är ändrade. Det var ett hiskligt pris för tabletterna, men jag vet ju med pappas mediciner - han fick ju frikort efter första inköpet!

2010-11-05 @ 23:18:02
Postat av: Kerstin

mamma: Ok, får prata med de på Apoteket för att få ännu mer info.

2010-11-06 @ 14:53:24
URL: http://chetti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0