Enorm datorskärm

Idag bloggar jag från vår huvuddator, sitter annars vid Emma/Henrys. Och här använder vi numera vår LCD tv som skärm och den är på 32 tum =)
Känns jättestor men bra, man ser bra haha


Skulle ni gå in på denna toalett?


Idag var det en bättre idag, jobbet flöt på och barnen var hemma med pappa F. Han är mycket bättre i nacke/rygg men om han inte får bättre sittställning i lastbilen så får han ju ont igen. Så han ska prata med jobbet och kolla efter hjälpmedel. Så barnen fick en ledig dag, skönt för dem, även imorgon ska de vara hemma med pappa.


Idag ringde jag så äntligen barnläkarmottagningen som vi inte haft kontakt med på över ett år. Det gäller ju Alicias väg mot att bli nattorr. Jag har startat ett forum på familjeliv.se som riktar sig mot oss föräldrar som har barn som kissar i sängen om nätterna. Så otroligt många som har likadana historier, tips och råd, fantastiskt!
Vi fick tipset om att testa tabletter, Mirinin tror jag de hette och de innehåller det hormon Alicia saknar. Det hormon som bildas hos oss människor i olika åldrar. Det gör så att urinblåsan drar ihop sig och koncentrerar urinen på natten, annars så är henne blåsa stor och producerar urin och är aktiv även under natten.


Så imorgon 08.30 ska pappa F gå dit med henne, jag springer över från jobbet, jobbar tvärsöver gatan. Vill gärna vara med. Ska även ta upp att Henry också har samma problem, kanske kan få gratis sängskydd åt honom också.


Såhär kan elledningarna se ut i Nigeria


Alicias foton har kommit nu och de blev som sagt så bra, det kunde inte blivit bättre foto *stolt*
Får inte glömma att idag hurrar vi för min storebror Jan, nummer 4 i min syskonskara och han blir hela 43 år! Grattis grattis!


Och imorgon så är det fredag igen, veckorna springer förbi, nej stoppa tiden!!
Ha en skön fredag!

Kommentarer
Postat av: mamma

Hoppas tabletterna skall hjälpa, för det är ju inte så roligt för Alicia heller. Det blir ju besvärligt om hon skall sova över hos kompisar.

2010-11-04 @ 22:44:00
Postat av: Ingela

Ja, hoppas verkligen de tabletterna är precis vad hon behöver! Kram och trevlig helg! =)

2010-11-05 @ 07:53:52
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: Kerstin

mamma och Ingela: Kram och trevlig helg! ja, vi hoppas att tabletterna hjälper henne på traven.

2010-11-05 @ 19:36:55
URL: http://chetti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0