Söndag, 1:a advent, mindre tid vid datorn

Yes yes helgen är strax över och denna helgen har det varit fullt upp av både tråkiga saker (städ och tvätt) och roliga saker (shopping, bakande och julpyntande). Känns som jag inte vilat alls och det har jag väl egentligen inte.
Jag har gett mig själv för många måsten denna helgen men hela december känns om ett enda stort måste med massor av saker som ska hinnas med m.m.

                                          

Skönt med måndag imorgon, eller? =)

Har bestämt mig för att sitta mindre vid datorn och denna gång ska jag hålla vid det. Känner att jag måste vila helt på kvällarna, framför tv eller film.
Jag ska ändå försöka blogga varje dag men that´s it, efter bloggandet stängs datorn av. Andras bloggar ska jag kolla varannan dag eller något. Och de andra forumen någon gång per vecka.

Nästa helg ska bilen lämnas in på verkstad, jag och Alicia träffa skolsystern, jag ska på föräldramöte på Henrys förskola, min bror Göran med tjej kommer över helgen, fler julklappar ska köpas, lussebullar och pepparkakor ska bakas =)

                                      

Här var det julstämning! Så mysigt med lampor och grejer överallt och att se hur lyckliga barnen är över att julen närmar sig. Ska bli mysigt att fira hemma!

Ha en skön vecka nu trots kyla och snö

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0